2777
2789
همسر من شغلش مشهد بود گفتیم یه سوییت اجاره کنیم بریم، یک سال نشد برگشتم شهر خودم،گفتم ولش کن با یه ن ...

منم از مهمون می ترسم 

خودم شرایطشو واقعا ندارم  دوست ندارم کسی از شرایط زندگیم با خبر بشه 

کلی  دارو می خورم برا دوقطبیم 

پسرمم می خوام ببرم اونجا مدرسه ی بیش فعال ها  به خاطر پسرم داریم میریم 

دوست ندارم واقعا بفهمن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه کن خود مشهد نیستیم یه شهرک نزدیکهای مشهد هستیم رفت و آمد سخته

اینم خوبه 👌👌👌

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم از مهمون می ترسم خودم شرایطشو واقعا ندارم دوست ندارم کسی از شرایط زندگیم با خبر بشه کلی دارو م ...

هرموقع خواستن بیان بگید شرمنده شرایط میزبانی نداریم، نهایت ناراحت میشن ولی آرامش شما بهم نمیخوره 

من دخترم تازه دنیا اومده بود دائم خونمون مهمان بود، نمیتونستم راحت بچمو بخوابونم یا دو کلمه با همسرم حرف بزنم، از نطر مالی هم هرچقدر همسرم کارمی‌کرد خرج پذیرایی از کسایی میشد که به عمرمون جز احوال پرسی عادی باهم برخوردی نداشتیم 

یه مادرشوهر دارم دهن لق اون یه بار بیاد پر مبکنه همه جا

وای چه بد

پس دیگه هر وقت کسی خواست بیاد باید بهونه بیارید خونه نیستید خودشون دستشون میاد.  

البته از الان به نظرم بهش فک نکن بعضی وقتام اینجوری نیست شاید کسی هم نیاد الان دیگه رفت و آمدا مثل قبل نیست هم خرجا زیاد شده هم رابطه ها کمرنگ شده.