2777
2789
عنوان

چقدر ظالم شدن بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا عزیزم تا الان عکس نذاشتم بلد نیستم

همون قسمتی که متن می‌نویسی بالا سمت راست ۳تا شکله ..وسطیش مثل منظره س .میزنی روش می‌ره داخل گالری عکس رو انتخاب می‌کنی .میاد داخل کادر اصلی ..انتخابش می‌کنی و میزنی ارسال 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

[QUOTE=400946630]همون قسمتی که متن می‌نویسی بالا سمت راست ۳تا شکله ..وسطیش مثل منظره س .میزنی روش می‌ره داخل گالری عک ...[/QUOT

قشنگم زدم گالری اورد بالا ولی عکس باز نمیشن یعنی مشخص نیست این چه عکسیه اینا میدونی چی میگم؟ 

[QUOTE=400946630]همون قسمتی که متن می‌نویسی بالا سمت راست ۳تا شکله ..وسطیش مثل منظره س .میزنی روش می ...

نه متوجه نمیشم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عکسا بالا میان میخوای انتخاب کنی برای من سفیده عکسا مشخص نیست این چه عکسه که بخوام انتخاب کنم اوکی👍 ...

وویی .شانس

البته چند وقت هم هست حافظم پره بخاطر اون فکر کنم چون برای اینستام هم بخوام استوری یا پست بزارم اینش ...

خو همانه خواهرررر 

[QUOTE=400948126]خو همانه خواهرررر [/QUOT

هر کاری هم میکنم اصلا خالی نمیشه حافظم باور کن چند روزه همینطوره نه فیلمی برام باز میشه نه عکسی فقط اینستا بخوام چیزی بیبنم میاره 

به نظرم کارت حافظم یا هم رمم خرابه میخوام یکی دیگه بگیرم انتاقلشون بدم رو اون شاید خب شد