2777
2789
نکن دختر بعد ریمل خشک هم بشه خطرناکه 😂😂بذار قبل ریمل خب😂

وقتی ریمل میزنم مژه هام فرش میرهههه...

آخه مژه هام فر سمت پایین داره 

قرمزه به زور می‌بره بالا 

ریمل میزنم دوباره سقوط میکنن😹

شایدم مارک ریملم بده!

ریملت چیه ؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ریمل میزنم مژه هام فرش میرهههه...آخه مژه هام فر سمت پایین داره قرمزه به زور می‌بره بالا ریمل می ...

ببین بذار بهت بگم مژه تکنیک داره (من خودم کاشت و مژه مصنوعی خوشم نمیاد چون کم پشت می‌کنه شدید)

من خودم خیلییی مژه هام صافه ژنتیکی

ببین اول باید درست فر مژه بزنی یه تکنیک خاصی داره سرچ کن یوتوب اینا ببین

بعد فرمژه پرایمر مخصوص مژه بگیر، من از وسط مژه تا نوک پرایمر می‌زنم (رنگش سفیده) بعد میذارم خشک شه نهایتا یه دقیقه

بعدی میام دوباره از وسط مژه به نوک ریمل می‌زنم که سفیدی پرایمر رو بپوشونه و اصلا زیاد ریمل نزن، مژه‌ت سنگین بشه صاف میشه(حتی اگر ذاتا مژه‌ت فر باشه با جاذبه صاف میشه!) 

یکم ریمل بزن ولی دقیق و درست بزن

بعد هرچشم رو جدا انجام بده، وقتی ریمل زدی اصلا پلک نزن سریع با یه چیزی باد بزن تا خشک شه، خیلی باد بزن ! 

بعد دیگه تا مدت خوبی مژه هات رو نگه می‌داره

ببین بذار بهت بگم مژه تکنیک داره (من خودم کاشت و مژه مصنوعی خوشم نمیاد چون کم پشت می‌کنه شدید)من خود ...

عزیززززززمممم... مرسی از نکات خوبت رعایت میکنم حتماااا❤️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بعد من خودم حوصله ریمل و اینا ندارم هرروز بزنم، 

همیشه یه تکنیک دارم که فرمژه رو برمیدارم، مژه رو میذارم و فشار میدم، وقتی که هنوز توی فرمژه هست، با انگشتم به نوک مژه هام که توی فرمژه‌ هست وازلین می‌زنم و نگه می‌دارم! 

وازلین رو درست باید بزنی چون بره تو چشمت بدبخت میشی!

همیشه هم این وازلین و فرمژه مژه هام رو بهتر و بیشتر از ریمل و اینا نگه می‌داره

اگر مژه هات رو دوست داری بنظرم این کار رو بکنی بهتره، دردسر پاک کرد ریمل هم نداری

عهه چرا /:

اگه فر مژه ت از این اهنیاس دیگه استفاده نکن بجاش ازینایی بزار که روکش پلاستیکی نرم داره 

فعلا تا رشد میکنه سرم تقویتی سریتا بزن عالیهه

تو این مدت تا مژه هات مث قبل میشن ریمل و مواد ارایشی نزن 

نگرانم نباش عرض دو تا سه هفته از قبلنم بهتر درمیان :)

بعد من خودم حوصله ریمل و اینا ندارم هرروز بزنم، همیشه یه تکنیک دارم که فرمژه رو برمیدارم، مژه رو میذ ...

منم قبلا اینکارو میکردم 

اما وازلین چجوری بدبخت میکنه دقیقا