2777
2789

چطوری این اتفاق افتاد؟ 

من چند وقتیه قرمژه استفاده میکنم اصلا یه تار هم کنده نشده

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری این اتفاق افتاد؟ من چند وقتیه قرمژه استفاده میکنم اصلا یه تار هم کنده نشده

ببین کنده نشد 

ساقه مژم از پایین ترین جای ممکن قطع شد 

نمیدونم چش شده فر مژم اینجوری نبود همیشه استفاده میکردم

چطوری این اتفاق افتاد؟ من چند وقتیه قرمژه استفاده میکنم اصلا یه تار هم کنده نشده

اره منم هیچوقت نکندم چیزی

ببین چیزه بعد ریمل اصلا نباید فرمژه بزنی ها! مژه‌ی خیلیا کنده میشه؛ کلا قبل ریمل فر مژه بزن

اگرم همینطوری بدون ریمل کندی مژه هات رو که یا اشتباه انجام دادی یا فرمژه‌ت خوب نیست

اره منم هیچوقت نکندم چیزیببین چیزه بعد ریمل اصلا نباید فرمژه بزنی ها! مژه‌ی خیلیا کنده میشه؛ کلا قبل ...

من بعد از ریمل هم فرمژه زدم ولی صبر کردم ریمل کاملا خشک خشک شده بود😹😹😹😹

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بخدا منم فک نمیکردم دیدم یهو خرچی صدا داد و بدتر دیدم مژه هام نیس 😭😭

وای 

ببین روی همه فرمژه ها همون قسمتی که مژه ها قرار می‌گیره، یه لژ سیلیکونی طور داره، اونش کنده نشده برات؟؟؟

اون حتما باید باشه ها

وای ببین روی همه فرمژه ها همون قسمتی که مژه ها قرار می‌گیره، یه لژ سیلیکونی طور داره، اونش کنده نشده ...

اره اونو داره 

فک کردم اون قسمت آهنیش تیز شده 😑😐نمیدونم چطوری