2777
2789
عنوان

شوهرم شب نمیاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 51 پست
من دندونم سه چهار ماهه شدید درد میکنه دارم میمیرم ولی اصلا به روی خودش نمیاره اگ میخاست کار میکرد می ...

چرا بچه اوردی؟بهش بگو یعنی هیچ فک نمیکنی مریض بشیم سرما بخوریم اصن پول کی میخاد بهمون بده؟

بهش بگو‌ تا کی میخای از این و اون پول بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه اوردی؟بهش بگو یعنی هیچ فک نمیکنی مریض بشیم سرما بخوریم اصن پول کی میخاد بهمون بده؟بهش بگو‌ ت ...

همه این صحبتا رو باهاش کردم ولی انگار نمیخاد بفهمه 

من نمی‌خواستم بچه بیارم داستانش خیلی پیچیدس 

واسه یه مشکلی رفتم دکتر زنان و سونو نوشت و گفت تخمدانت غیر فعاله اگ قرص جلوگیری مصرف می‌کنی نکن ضرر داره

منم گذاشتم کنار باردار شدم 

اینم بگم اون موقع وضعیت مون خیلی خوب بود اینقدر با رفیقاش نمیگشت

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

خب بابات اشتباه میکنه.این فک کرده پسر شاه پریونه

برادر زاده بابامه به خاطر همین همه جوره بابام هواشو داره

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

بنظرم جلوشو بگیر.الان دیگه مجرد نیست ک با رفیقاش میگرده.ب فکر خودتم باش

خیلی سعی کردم ولی نشد دیگه خسته شدم