2777
2789
عنوان

دو به شک بودن

6 بازدید | 0 پست

سلام بچه ها خوبین . کسی پیاممو میبینه لطفا جواب بده.من عجله دارم. تا فردا وقت دارم تصمیم بگیرم.من با یه پسر ۳ ساله دوستم.از طرف من فقط مادرم میدونه ‌. خواهرم.از طرف اونا پدرمادر داداشا و خواهر . خاله و اینا میدونن .منو از قبل چند جا تو خانوادشون  برده بود.اما من  جایی خودش بیاد دنبالم میرم.تنها  دعوتم کنه پانمیشم برم  اونجا پیش اونا. چون فکرم اینه هنوووز دوس دختر دوس پسریم.حتی نشون یا شیرینی خورده هم نیستیم

ولی فقط قصدشو داریم ک ازدواج کنیم . من میگم تا چیزی رسمی نشده نرم .اما اونا ازون خانواده ریلکسا هستن ک ایراد نمیدونن ولی خانواده من سخت گیر تره .مذهبی تره.حالا  ازینا  ک بگذریم دوس پسرم با باباش و داداشش رفتن مکه. فردا  میان . منو مامانم و خواهرمو ناهار سالن دعوت کرده . من موندم برم نرم  وسط گیرررر کردم . اخه همه فامیلا وسط برم بگم کی ام برام سخته.مامانمم میگ من روم نمیشه برم.میخاییم نریم. باز میگیم زشته خب . هر جا دعوتم میکنه نمیرم.کم کم  دارن میگن دختره چرا فرار میکنه از ما فراریه  نکنه با همه نمیجوشه.ولی ازونطرف هم چون ما فقط دوس دختر دوس پسریم حس میکنم برم توشون سبک بازیه .برای اون افتخاره ها برای منه دختر سبک بازیه.ولی اوناخب پولدارن خیلی و آشنا و فامیل  دعوت کردن  براشون مهم نیس این چیزایی ک من سخت گرفتم . به نظر شما چکنم😬