2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون درمورد مردی که

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
کدوم احمقی دوس داره زندگیش بپاشه بعد هر چهارده ماه یه سکه بگیره اونم اگه مرد بده

کاش ایران هم مثل خارج قانون مهریه رو برمی داشتن ،وهرچی در طول زندگی بدست میاوردن مال هردوتا بود 

اونوقت میدیدی آمار طلاق چقدر میاد پایین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترس شون انقد طلاق زیاد شده اقایون به هم دیگه تجربیات شون میگنا

میترسید نباید غلط میکرد ازدواج میکرد حتما میدونس چه اخلاق گندی دارع و قرار کار به کجاها بکشه

منم به حق و حقوق مساوی زن و مرد راضیم

عزیزم من شما رو نمی گم 

از اول هم گفتم بعصی ها 

زن داداش من اول با داداش من ازدواج کرد یه بچه پس انداخت ورفت دار وندار داداش بیچاره من رو به عنوان مهریه بالا کشید 

دومین ازدواجش هم با وجود یه بچه دیگه به طلاق انجامیده وباز هم مهریه گرفته 

پس وقتی میگیم بعضی ها کاسبی شون شده حق داریم 

دیدیم که می گیم 

طرف عین خیالش هم نیست دوتا بچه رو بی مادر کرده 

به فکر ازدواج سومه

حقیقتا حس خوبی ندارم ایشون دیگه متاهل شدن چه لزومی داشته تمام اموال به اسم پدر و مادرشون‌بزنن

کسی که زن خودشو غریبه بدونه و به بلوغ فکری نرسیده باشه همینه اخه انتقال ما و اموال به کنار کلا افسار زندگی ما دست پدر و مادرش بود تو هیچی از خودش اختیاری نداش

عزیزم من شما رو نمی گم از اول هم گفتم بعصی ها زن داداش من اول با داداش من ازدواج کرد یه بچه پس انداخ ...

خدا لعنتشون کنه کسی که باعث خراب شدن زندگی کسی بشه