2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خرابه

53 بازدید | 4 پست

خودم پسرم هر روز خدا مریضیم پسرم ده ماهشه بچه های جاریم همشون مریضن میان بوسش میکنن ما هم مریض میشیم با مادرشوهرم زندگی میکنم و اونا صبح تا شب اینجان و

بهشون میگم بوس نکنید نمیزارم بغل کنم مادرشوهرم خانوادش کلی ناراحت میشن حرف بارم میکنن و به حرفمم گوش نمیدن

چقدر بی فرهنگن خب مریضن نیاید ای بابا

یه شربت ایمونس بخر خودت بخور بعداز یکسال به پسرت هم بده سیستم ایمنی ت تقویت شه 

خب دعوا کنن بگو نمی‌خوام مریض میشیم چرا نفهمید بوس نکنید

چقدر بی فرهنگن خب مریضن نیاید ای بابایه شربت ایمونس بخر خودت بخور بعداز یکسال به پسرت هم بده سیستم ا ...

بخدا پسرم رشد نداره اصن میگم مریضین قبول نمیکنن الان دیشب دختر کوچیک جاریم تهوع اسها داشت بعد اومد اینجا شام خورد مادرشوهرم از باقی مونده شامش به پسرم داده اونم مریض شده شوهرمم میگم میگه برو بابا تو انرژی منفی جذب میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا پسرم رشد نداره اصن میگم مریضین قبول نمیکنن الان دیشب دختر کوچیک جاریم تهوع اسها داشت بعد اومد ا ...

وای چقدر سخت عزیزم خب بگو به مادرشوهرش دهنی نده بهش چهار چشمی مواظب بچه ت باش عزیزم فقط

چرا جدا نمی‌شید از اونجا شرایطش رو ندارید؟