2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زنه میگن خوب نیس بنظرم نگیر منم راضی نیستم زیاد بستگی داره به خودت ولی

ی سوال داشتم

وقتی میخوای عکس آپلود کنی بعد انتخاب عکس 

عکس میاد رو صفحه همین شکلی 

بعد باید اون دکمه صورتی ارسال نظر بزنی ؟

اره زنه میگن خوب نیس بنظرم نگیر منم راضی نیستم زیاد بستگی داره به خودت ولی

راستی ی سوال وقتی میخوای عکس ارسال کنی

اون عکسه میاد رو صفحه ارسال نظر بعد باید گزینه ارسال نظر اون صورتی پایینه بزنی ؟

میشه بگی برای نهایی چه کتاب تستی بخرم؟اره دوازدهم رو شروع میکنم،همه کتابای دوازدهم نهاییه؟و اینکه می ...

خانومی تو اگه بخوای ۴۰۵نهایی امتحان بدی میدونی ۴۰۶ تاثیر نمیدن و عملا ۴۰۶ دوباره باید امتحان نهایی بدی حتی اگه نمرات بالایی بیاری 

و اینکه اره همه کتاب های دوازدهم 

تخصصی ها فرمول ۲۰ اوکیه 

ادبیات ۲۰ پک یا سیر تا پیاز 

زبان ماجرای ۲۰ یا هم سیر تا پیاز 

عربی سیر تا پیاز 

دینی فرمول ۲۰ 

تستی هم باید سطحتو بگی 

خانومی تو اگه بخوای ۴۰۵نهایی امتحان بدی میدونی ۴۰۶ تاثیر نمیدن و عملا ۴۰۶ دوباره باید امتحان نهایی ب ...

جدی؟اخه من ۴۰۶بخام کنکور فرهنگیان بدم اردیبهشت ماهه بعد همون سال بخام نهایی بدم میشع خردادش میگن از قبل باید سابقع ایجاذ کردع باشم که(شرمنده بخدا یکم گیجم و سوال زیاذ میپرسم)