2777
2789
عنوان

گاهی وقتا میگم خونه دار شدن اینشکلی اصلا ارزشش رو نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 45 پست
خب شما میگی چندماهما الان یه ساله روز به روزم بدهیامون داره بیشترمیشه به قول شوهرم میگه دم زندان رفت ...

ماهم وضعیتمون همینه گلم

فقط خرجای ضروری رو انجام میدیم،یه ماشین درحد 120 تومن گرفتیم که فقط بگیم یه وسیله هست 🤕

قرضامون رو هم ندادیم و تا آخر سال هم باید پول پیش مستاجر رو جور کنیم، از حقوقمون هم 5 تومن میمونه😮‍💨

همسرم بنده خدا شبا از غصه خوابش نمیبره ولی بهش میگم خداروشکر خیالمون راحته که یه خونه خریدیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آخه دیدگاهت اشتباهه

الان به حای تمام اون خرید درمانی ها و به قول خودت زدن به دل جاده یک‌خونه دارید

کم نیست

تو این وضعیت دیگه خونه خریدن تو رویاهاست

ناسپاسی نکن‌خونه خریدین خداروشکر یکی دو سال دیگه بدهی هاتون تموم میشه ازین وضعیت راحت میشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ک شوهرم راضی نیس منطقه ی خوبی نیساونجا بعدم مستاجر توشه الان

خب نمیشه برید یه جای دیگه مستأجری 

یه خونه ویلایی دل باز

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

عزیزم پول پیش نداریم صفر صفریمهمینم چون پول پیشش کم بود تونستم اجاره کنیمطلاهامم همه فروختم هیچی ندا ...

مطمئن باش ضرر نکردین....

ما هم مستاجریم؛به شوهرم میگم وام و...بگیر حتی شده یه خونه تو روستاهای اطراف بگیر

بخدا زندگی خیلی پیچیده تر از ایناس ؛آدم نمی دونه چه بلایی قراره سرش بیاد...میگم خدای نکرده اگه فردا یه مریضی لاعلاج گرفتیم حداقل فکر اجاره و جابجایی نباشیم

خب نمیشه برید یه جای دیگه مستأجری یه خونه ویلایی دل باز

عزیزم خب اگه میشد ک عقلمون میرسید

میگم صفر صفریم همین خونه هم چون پول پیشش

کم بود تونستیم بگیریم وگرنه با پول پیشمون

یه چادرم الان نمیدن بهمون

پول رهن رو گذاشتم رو پول خرید خونهباز اینم یه دغدغه دیگس از کجا پول رهن مستاجررو جور کنیم 🤦همش فشار ...

وام‌چی از یه جایی وام‌بگیر.

یا از ابن وااای خونگی مطمئن بذار..

یا دیگه نهایت این مستاجر خواست پاشه،از مستاجر بعدی بگیری، بدی به این.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

دوست عزیز شاید برای خرید خونه عجله کردین

باید یکم جوانب رو بیشتر می‌سنجیدید ک تو این سختی نیوفتید

ولی کاری ک شده

امیدوارم ی راه حل خوب پیدا کنید براش ک برگردید ب روزای قبلتون

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

ما نه خونه خریدیم نه چیزی ولی وضعمون مثل الان شماست

این ماه حقوقو کامل دادیم جای قسط تازه باز نصفش مونده ماه دیگه هم یه عالمه قسط و قرضه تازه شهریه مدرسه و دارو های دکتر و ابنام هست احتمالا عروسی و نامزدیم دعوت بشیم ۵ تومنی فقط باید برای کادوهاشون بزاریم فامیل نزدیکن دیگه ارایشگاه و لباس و اینا بماند.هیچکدوممونم لباس نداریم 

ناراحت نشو اسی عزیز وضع خیلیا اینه خدای مام بزرگه♥️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

مطمئن باش ضرر نکردین....ما هم مستاجریم؛به شوهرم میگم وام و...بگیر حتی شده یه خونه تو روستاهای اطراف ...

خب الان من چ سودی کردم؟!

وقتی نمیتونیم توش ساکن شیم و الان دارم

خداتومن پول اجاره میدم خودم و اینهمه زیر فشار

قسطیم الان پول نونم ندارم

چ فایده ای داره باز اگه توش مینشستیم

پول اجاره نمیدادم دغدغه سر سال و اثاث کشی

نداشتم یه چیزی

دوست عزیز شاید برای خرید خونه عجله کردینباید یکم جوانب رو بیشتر می‌سنجیدید ک تو این سختی نیوفتیدولی ...

ممنون عزیزم

نمیدونم تو بد شرایط گیر افتادیم شوهرمم اصرار

داشت ک اگه این جور نشه دیگه نمیتونیم

صاحب خونه شیم منم کوتاه اومدم

خب الان من چ سودی کردم؟!وقتی نمیتونیم توش ساکن شیم و الان دارمخداتومن پول اجاره میدم خودم و اینهمه ز ...

شرایط نیست بری سره کار؟

یکی دو سال بری که هم به قول خودت شهر غریبی سرت بند باشه هم کمک خرج باشی تا اوضاع سرو سامون بگیره 

خب خونه خریدین این سود نیس پس چیه؟؟!👀

وقتی نمیتونیم بریم توش ساکن شیم

و حالا حالاها باز باید اجاره نشین بشیم

و هر روز ک صابخونمون زنگ میزنه من کلی استرس

میکشم واقعا ارزش نداره بنظرم