2777
2789
عنوان

گاهی وقتا میگم خونه دار شدن اینشکلی اصلا ارزشش رو نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم هر بار میایم ی کاری بکنیم مل خونه و ماشین ب همین شرایط می افتیم ک دیگ هیچ پولی برا هیچی نمیمونه حتی خرید خورد و خوراک 

شوهرم هی میگ یه سال بخور نون و تره ی عمر ... 

نمیدونم چرا این یه ساله داره کش میاد 😆 ولی بهش فکر میکنم تهش ارزش داره چون یه خونه و سرمایه ب عنوان کمکی هست برامون 

نباشه سال ب سال اجاره ها جوری میره بالا ک شاید نتونیم از پسش بر بیایم بدون اون سرمایمون ک اجارشو میگیریم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دیگه هرکی یه قسمت سختی داره همیشه که تو زندگی خوشی و خرید و رستوران و تفریح نیست یه قسمتاشم سخته

یه سال شد چرا تموم نمیشه روز به روز بدهیا داره

بیشتر میشه امیدی به بهتر شدن اوضاع ندارم😭

عزیزم خب اگه میشد ک عقلمون میرسیدمیگم صفر صفریم همین خونه هم چون پول پیششکم بود تونستیم بگیریم وگرنه ...

خب زندگی نامه تونو که ما کاربرا نمی‌دونیم 

راه حل های که داریم ارایه می‌دیم.

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

ماهم وضعیتمون همینه گلمفقط خرجای ضروری رو انجام میدیم،یه ماشین درحد 120 تومن گرفتیم که فقط بگیم یه و ...

باز شما شکر خدا بهتره اوضاعتون

ما حتی به خرج و مخارج شکممون هم نمیرسیم

تو این مدت هر چی طلا داشتم فقط واسه سیر

کردن شکممون فروختم بقیه موارد ک کلا هیچی

نگم بهتره

آخه دیدگاهت اشتباههالان به حای تمام اون خرید درمانی ها و به قول خودت زدن به دل جاده یک‌خونه داریدکم ...

اخه جایی ک خریدیم منطقه خوبی نیس

حتی برای فروشش میدونم داستان داریم

فکر نکنم به راحتی فروشم بره

وام‌چی از یه جایی وام‌بگیر.یا از ابن وااای خونگی مطمئن بذار..یا دیگه نهایت این مستاجر خواست پاشه،از ...

وام ک تاخرخره زیر قسطاش موندیم عقب اقتادن

کاسه گدایی دستمون گرفتیم دیگه چ وامی چ کشکی

شرایط نیست بری سره کار؟یکی دو سال بری که هم به قول خودت شهر غریبی سرت بند باشه هم کمک خرج باشی تا او ...

ن واقعا ن جسمی بدنم کشش رو داره 

ن روحی اصلا خودم از خودم خجالت میکشم

یه ساله یه اصلاح نرفتم ارایشگاه 

موهام کامل سفید شده اینقد داغون شدم

و اعتماد بنفسم صفر شده روم نمیشه بیرون برم

حالا باز شما خونه خریدیمن بدون خونه اینه وضعیتمکل حقوق بابت وام و قسط و اجاره خونهیه لباس زیر نمینون ...

والا من پشیمونم اصلا از وقتی این خونه رو‌گرفتیم

برکت از زندگیمون رفته انگار دیگه یادم نمیاد

کی از ته دل خندیدم کی حقوق میگیریم کی میره

فقط در حد پیامک واریزی شوهرم میگه ریختن

ولی ما یه ریالم ازش نمیبینیم 

چ فایده ای داره الان باز اگه جای خوبی میخریدیم

میرفتیم زیر سقفش لذت میبردیم ازش

پول اجاره نمیدادم اونم واسه طبقه ۴ بی اسانسور

یبار ک میرم پایین اشکم در میاد از زانو درد