2777
2789
عنوان

شوهر بی توجه و کم حرف

118 بازدید | 11 پست

سلام خانما خیلی حالم بده توروخدااا کمکم کنین من شوهرم از اول کم حرف بود یکم ولی الان دیگه واقعااا عذاب میکشم اصلا باهام حرف نمیزنه فقط تی وی و گوشی سر این موضوع من خیلی ناراحت شدم دعوا کردیم نمیدونم چرا اینجوری میکنه الانم باهاش حرف میزنم اصلا به صورتم نگاه نمیکنه منو خیلی نادیده میگیره خیییلی بهم توجه نمیکنه واقعااا حالم بده نمیدونم تو رفتار من چیزی دیده یا چیه که فک میکنه من از اون سرترم البته اینطوریم هستااا ولی میگم شاید اون فک میکنه من میگم من از این سر ترم برا همون بی محلی و بی توجهی میکنه خییلی حالم بده چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم نظری بدم چون اطلاعات زیادی درموردش ندادی. کم حرفی هزارتا دلیل میتونه داشته باشه

اخه چ دلیلی فقط کم محلی و بی توجهی میکنه نادیده میگیره منو 

اخه چ دلیلی فقط کم محلی و بی توجهی میکنه نادیده میگیره منو

اکثر مردها کم حرفن.هرکی دلایلش فرق داره. یکی اونقدر فشار اقتصادی روشه که اینجوریه. یکی از همسرش ناراحته که کم حرفه.یکی از وضعیت زندگی راضی نیست. یکی ذاتا کم حرفه. یکی اختلال شخصیت داره که اینجوریه. ووو

اکثر مردها کم حرفن.هرکی دلایلش فرق داره. یکی اونقدر فشار اقتصادی روشه که اینجوریه. یکی از همسرش نارا ...

نه از فشار نبس من میگم شاید واقعا دیگه دوستم نداره خیلی این موضوع عذابم میده

نه از فشار نبس من میگم شاید واقعا دیگه دوستم نداره خیلی این موضوع عذابم میده

آقایون وقتی کم حرف میشن، خانوما اولین چیزی که به ذهنشون میاد، اینه که حتما دوسم نداره. ولی در اکثر رر. موارد اگه باهاش حرف بزنی و درددلشو گوش کنی، متوجه میشی که اصلا موضوع، تو نیستی. اون فکرش واسه چیز دیگه ای مشغوله. باهاش صحبت کن عزیزم. سریع به خودت نگیر حال اونو

آقایون وقتی کم حرف میشن، خانوما اولین چیزی که به ذهنشون میاد، اینه که حتما دوسم نداره. ولی در اکثر ر ...

خییلی صبحت میکنم میگم باهام حرف بزن ولی نمیزنه