ninimay مدیر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 529 عنوان توروخدا بیایین | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 23 پست چه طوری میشه به کسی که رفته ترکیه زنگ زد ؟؟!! دیروز | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammad__amin عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2128 تو واتساپ حرف میزنیم ولی از صبح خبری نیست ازش نگرانم میخواستم ببینم راهی هست ازش خبر بگیرممخیلی نگر ... اگه شماره اشو داری و اونقدر برات اهمیت داره برو شماره مجازی ترکیه ایی بخر، میتونی باهاش از طریق خط ترکیه تماس بگیری بدون هزینه زیاد کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 529 ببخشید ناراحت شدی شوخی بی موقع بود فک نکنم صد در صد رومینگ میفته برات ولی تو که انقد نگرانشی چرا حال ... منم دست خودم نبود اینقدر نگرانم که ناراحت شدم عزیزم میزنم رومینگ رو ولی نمیدونم چرا نمیگیره اخه
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 529 اگه شماره اشو داری و اونقدر برات اهمیت داره برو شماره مجازی ترکیه ایی بخر، میتونی باهاش از طریق خط ت ... من هزینش اصلا برام مهم نیست شوهرمه معلومه مهمه برام ولی شرایط بیرون رفتن ندارم آخه
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 529 از طریق واتساپم میشه حرف میزنیم تو واتساپ پیام دادم ولی کلا خبری نیست
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 529 اگه شماره اشو داری و اونقدر برات اهمیت داره برو شماره مجازی ترکیه ایی بخر، میتونی باهاش از طریق خط ت ... خیلی نگرانم حالم بده شده از استرس
mohammad__amin عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2128 من هزینش اصلا برام مهم نیست شوهرمه معلومه مهمه برام ولی شرایط بیرون رفتن ندارم آخه بیرون لازم نیست بری، شماره مجازی ترکی رو توی سایت ها میفروشن کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
mohammad__amin عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2128 خیلی نگرانم حالم بده شده از استرس چیز خاصی نیست نگران نباشید حتما بیرون رفته کاری داره چندساعت دیگه آنلاین میشه کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 529 چیز خاصی نیست نگران نباشید حتما بیرون رفته کاری داره چندساعت دیگه آنلاین میشه امیدوارم