2777
2789

من همیشه برام سوال بود چرا بعضیا میخوان اکانتشون حذف بشه؟؟ خب خودتون خروج بزنید یا وارد نشید!!! الان خب بعد لغو شدنتون تاپیکاهم میمونه مثل قدیم نیست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه برام سوال بود چرا بعضیا میخوان اکانتشون حذف بشه؟؟ خب خودتون خروج بزنید یا وارد نشید!!! الان ...

دوست ندارم بیام و وقتی اکانت هست هی میام

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

دوست ندارم بیام و وقتی اکانت هست هی میام

هرجور راحتید ولی میتونید خروج بزنید، اراده و کنترل بکنید توی زندگی هزاران چیز هست که ترو وابسته میکنه نمیشه از ریشه قطع اش کرد درستش اینه با کنترل و اراده خودت کمرنگ بشه، مطمئین باش شما تا زمانی که خودت نخوای بازم اینجا میای حتی بعد حذف کاربری

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

هرجور راحتید ولی میتونید خروج بزنید، اراده و کنترل بکنید توی زندگی هزاران چیز هست که ترو وابسته میکن ...

من خودمو میشناسم دیلیت باشه نمیام

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️