2777
2789

خیانت فقط هم خوابی نیس

اگر چتی ندیدین چت هم فقط سک..چت نیس

اینکه با یه خانوم صمیمی چت کنه بخواد لاس زیرپوستی بزنه منظورمه

یا برید بیرون با فروشنده خانوم یا رهگذر خانوم اخلاقش عوض بشه و...

اگر همچین ادمی ندارید اعلام حضور کنید ببینم وجود دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه با بقیه صحبت کنه مثلا فروشنده پزشک و هر خانومی هیچ مشکلی ندارم خیانتم چت و این چیزا ازش ندیدم 

ولی خب شایدم یه روز بکنه آدما هر کاری ممکنه بکنن 

ولی من بهش اعتماد دارم اصلا حساس نیستم نمیدونم چرا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هر کی به من گفت شوهرم اهل اینجور چیز ها نیستبه سال نکشیده گند شوهرش در اومد

نه عزیزم

دلیل نمیشه که

من n مورد سراغ دارم که اصلا و ابدا اهل این کارا نیستن

هرچی معتقدتر به احکام الهی ، پایبندی به زندگی هم بیشتر

همسر من اهل مجازی کلا نیستن 

ما از مجردی نداریم اپ هیچکدوم

کلا هم مشغله کاری زیاد دارن 

اتفاقا شغلشون یطوریه با خانما و آقایون سر و کار دارن 

هیچوقت ندیدم اینایی که میگین 

چرا سیاه نمایی میخواین بکنین 

انسان خوب...خانم و آقا فرق نداره زیاد داریم

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مگ هس مگ داااااریم چنین چیزی؟

آره یه دوستی داشتم اصلا آدم درستی نبود و برای یه کاری خیلی سعی کرد مخ یکی رو بزنه خیلی سعی کرد ها ولی مرده اصلا بهش پا نداد دخترم خیلی خوشگل بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید