2777
2789

خوشش نیاد به درک

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مادرشوهر دیدم که عروسش بهش گفت مامان، برگشت گفت نباید بگی به اون خواهرشوهر هم بگو حرص یه کلمه ر ...

عروس چجوری دو برابر ارث می بره؟

مگه عروس از پدرشوهر ارث می بره اصلا؟

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

والا مادرشوهر دیدم که عروسش بهش گفت مامان، برگشت گفت نباید بگی به اون خواهرشوهر هم بگو حرص یه کلمه ر ...

چقدر بدم میاد عزوسا چشم میدوزن به مال پدرشوهر و پزش رو به دختر خانواده میدن ، حالا لازمه بگم ارث اگر به زن میرسه صرفا برای خودشه حتی میتونه به فرزند و شوهر هم نده ولی اون ارثی که شما پز بیشتر شدنش رو میذید خرج خونه و خود مرد میشه و عملا انچنانی آرش نمیمونه، وگرن از دور فکر میکنین پسر دوبرابر میبره به نفع ماست نه عزیزم خواهر شوهر قرون به قرونش برای خودشه بدون خرج خونه بدون بدهی و دادنش به همسر   ، بماند که خرج فاتحه. و مریضی پدر مادر هم با پسرس….

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

خوب تقریبا هرکسی که باهام نبست ندارن عمو و خاله میگم شما هم همینو بگو

دنبال جنگ و دعوام مگه🤣

یادمه اولین بار رفته بودم خونشون پدرشوهرم ب شوهرم میگفته چرا بمن مگف بابا😂😂

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

دنبال جنگ و دعوام مگه🤣یادمه اولین بار رفته بودم خونشون پدرشوهرم ب شوهرم میگفته چرا بمن مگف بابا😂😂

دوست داشت بگی بابا؟ من همیشه میگفتم عمو به مادر شوهرم میگفتم زنعمو

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است