2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا گفتم نمیخام بردارم شالمو میگه تا سه ثانیه دیگه گوشیو قطع میکنم همشم پیله میکنه بردار بردار

بگو نه اینجور راحتم من ، کاری ک‌میخوادو نکن ! کسی نمیتونه زور بگه بهت!

اگه دیدی همش اصرار داره ، اون قصدش چیز دیگه ایه.

اگر باهات راه اومد یعنی منظور خاصی نداره.

بهش بگو گیر نده دیگه به این چیزا ، خوشم نمیاد 

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
کاری نداریم گفتم یعنی آدمای این طوریم هستن و گر نه چیزی نمیگم بهش که

من خودم حجاب ندارم ، ولی نمازمو میخونم ، روزه م‌هم میگیرم. به نظرم اصلا این چیزا شخصیه .

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
فقط چون سوال کردم شال برداشتن سو استفاده ناپختم؟؟

نه عزیزم

اینکه میگی مجبورم میکنه

اینکه برای خودت حق انتخاب قائل نیستی.

کسی حق نداره برات تعیین تکلیف کنه. همینجوری که هستی باش میخواد بخواد نمیخواد قطع کنه بره!

من نمیتونم بگم قصدش سواستفاده‌ست چون خودم حجاب ندارم هرگز. ولی اینو میدونم کسی که به کاری که بهش راغب نیستی مجبورت کنه داره سواستفاده میکنه.

کاری با قضیه سو استفاده ندارم ولی بنظرم همونجور که قشنگ نیس پارتنر به زور بخواد دختر محجبه باشه و به حجابش گیر بده قشنگ هم نیس وقتی میبینه خود دختره راحت نیس بخواد بگه شالتو بردار یا لباس پوشیده نپوش 

ببین دختر سالم زیر خواب نمیشهکسی که اصالت داره درست و درمون میره سر زندگیشنه یه عمر سرویس بده تازه ا ...

خب رو پیام من مستقیم ریپلی میکردی دیگه اینکارا چیه😂

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان