2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 175 پست

با جمله اولت تا حدودی موافقم،با جمله ی آخر نه.هر جا باشی آسمانش یه رنگه,تنها تفاوت کشور ما با کشور های دیگه نوع پوشش( قبلاً ها بود الان برداشته شده) و آب و هوا و زبان هست.هر ‌کشوری برید براتون فرش قرمز پهن نمی‌کنند اون کشور ها هم سختی خودشون رو دارند 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
پس برمیگردیم به همون حرف من. ایشون از همسرش تعریف نکرده. در مورد مردها تاپیک زده. مخالفتم با اینه نه ...

خوب من نمیفهمم اشکالش کجاست؟

الان من بیام بگم مادر ها فرشتن.منطورم عموم مادر ها هستن که دلسوزن.منظورم یه مادر ظالم نیست که.

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حرفاتون خیلی منطقی هست هم مرد خوب و زحمتکش داریم هم زن خوب و زحمتکشانشاءالله خدا بهش آرامشی بد ...

درسته

خوبی و بدی ربطی به جنسیت نداره

خوب و بد بین هردوجنس زیاده

و برابری معناش یعنی همین

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

همه حرف هات همونطور که خودت میدونی مغلطه است اما یه نکته بهت بگم که تحقیقاتی که روی بیضه مرد ها انجا ...

خب پس الان می‌تونم به پدرت ناسزا بگم؟

از اونجایی که اونم یه مرده و مرده‌شور همشونو باید ببرن؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

توهین نبود و توصیف شما بود😂😂 اول ب شما ارامش بده ک ایقد از مردا عقده ب دل نداشته باشی🌸 توصیفت بود ...

عزیزم هنوز هم توی جمله بندی مشکل داری و یک جمله رو چندین بار به اشکال مختلف تکرار میکنی! حداقل شما نباید از آگاهی حرف بزنی که به اولین حقوق خودتون ناآگاهی

امثال شما که مخالف فمنیسم و پیروانش هستن کاش از مدرسه و دانشگاه و محل کارشون انصراف بدن و به شیوه‌ی مادربزرگشون زندگی کنن!! باور کن کسی مجبورت نکرده که به حقوق خودت واقف باشی

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

حدافل ایشون مطالعه داشت نه صرفا بذاره مغزش زن ستیزی حاکم بر جامعه رو همینجوری قبول کن و مقابل حرف حق ...

مطالعات من منجر ب جوگیری و نفرت من نسبت ب جنس مخالف نشده ، شما میتونی ب پرورش نفرت درونت ادامه بدی تا دیگ منطقت از کار بیفته کلا، کسی جلوتو نگرفته.

مطالعات من میگن مرد و زن برابرن و بین هردوشون خوب و بد داریم، اینکه شما نفرتت رو ی جنسیت قفل شده واقعیت ماجرارو عوض نمیکنه و فقط منطق پاین خودته و امثالِ شبیه خودت. 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شما میلیون ها زن رو که به خاطر زن ستیزی هنوز هم دارن کشته میشن رو نادیده گرفتی شما میلیون ها زن رو ک ...

در ادامه حرف ها شما من به میمنت مرگ واتسون به رزالین فرانکلین اشاره می‌کنم که در اثر سرطان ناشی از اشعه ایکس فوت کرد اما تا مدت ها بعد مرگش دستاورد هاش به اسم مرد های دزد ثبت شده بود و بعد از مدت ها در دفتر خاطرات ویلکینز حقیقت آشکار شد اونم نصف کلماتش توهین به ظاهر فرانکلین بود و اگه این دزدی انجام نمیشد  زنی میشد که نوبل میبرد

حقوق من در راستای نفرت‌ورزی و کوبیدن جنس مخالفم به دست نمیادمنطق دوره تیرکمون سنگی که نیستبریم مردا ...

افکار رادیکالی و تند و تیز برای خنثی کردن این حجم از ستیز علیه زنان لازمه!!! اگر با افکار نرم و نازک قرار بود چیزی درست بشه الان نباید شاهد کشته شدن یک دختر توسط نامزدش توی کوره می بودیم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من هم دلم برای مردها میسوزه.

برای پدرم که در جنگ دچار موج گرفتگی شد.

برای همسرم که صبح تا شب زیر بار فشار اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنه

اما اما اما

بیشتر از همه دلم برای پسرم میسوزه

برای پسرم

برای مرد آینده

وقتی دیروز به مدرسه اش رفتم. و مدیر مدرسه که اتفاقا زن بود  اعتقاد داشت باید با پسرها با خشونت رفتار کرد چون پسرند. و باید آنها را سخت تنبیه کرد. و معتقد بود با مهربانی نمیتوان پسرها را کنترل کرد.

و اینگونه اونها رو ستیزه جو تربیت میکنند

در ادامه حرف ها شما من به میمنت مرگ واتسون به رزالین فرانکلین اشاره می‌کنم که در اثر سرطان ناشی از ا ...

👌👌👌

شما میلیون ها زن رو که به خاطر زن ستیزی هنوز هم دارن کشته میشن رو نادیده گرفتی شما میلیون ها زن رو ک ...

دقیقاااا دارم همینو میگم و همین پیامت نشون میده که گره ذهنیت کجاست

مشکل اینه: از نظرت حرف زدن درمورد مشکل مردها یعنی نادیده گرفتن حقوق زن‌ها

از نظرت اگه درمورد قتل حرف بزنیم یعنی تجاوز رو نادیده گرفتیم

اگه درمورد کشت گندم حرف بزنیم یعنی کشت برنج برامون مهم نیست

من موقع بحث از حقوق زن‌ها تو رو میذارم تو جیبم خوشگل خانم، نمی‌خواد به من برچسب ضدزن بودن بچسبونی، فقط دارم بهت میگم انقدر صفر و صدی نباش

ما دنبال برابری هستیم نه کشت و کشتار و دشمنی با تمام جنس مقابل

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقاااا دارم همینو میگم و همین پیامت نشون میده که گره ذهنیت کجاستمشکل اینه: از نظرت حرف زدن درمورد ...

با مطالعه‌ی دوباره تاپیک استارتر امیدوارم متوجه بشید که درمورد مشکل مردها حرف نمیزنه بلکه درمورد کم بودن مسئولیت و وظایف یک زن داره صحبت میکنه!! 

ممنون شما اگر چیزی از حقوق زنان بلد بودی جواب اینهمه کامنتی که زن ها و مشکلاتشون رو کم میشمارن پاسخی داشتین! نه اینکه فقط ادعا کنید

ریپلای شما باز نمیشه🌺

عزیزم هنوز هم توی جمله بندی مشکل داری و یک جمله رو چندین بار به اشکال مختلف تکرار میکنی! حداقل شما ن ...

بهت حق میدم ب جمله بندیم گیر بدی چون از لحاظ آگاهی و منطق هیچی سرت نمیشه ک بخوای حرف بزنی.

و البته هنوز معنی تکرار یک جمله رو نفهمیدی ک ب معنای تاکید روی اون جمله هستش. جای مطالعه تو این زمینه ک ب منطق زیادی نیاز داره برو از دبستان مجدد بخون شاید ی روز منطقت برای فهم حرفای من قد داد و وقتی ی جا حرف کم اوردی از این حرفای خنده دار نزنی.

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙