2777
2789
عنوان

چهره تو آینه واقعی تره یا دوربین گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 53 پست
ببین فدات شم من خودم پشت کنکور تجربی ام موندم برای پزشکی یا دندون خیلی باید رتبه خوبی داشته باشم ولی ...

میگی برم انسانی روانشناسی بخونم پس؟

چرا انقدر روانشناس بیکار داریم پس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی برم انسانی روانشناسی بخونم پس؟چرا انقدر روانشناس بیکار داریم پس

نه من میگم از انسانی نخون 

چون خیلی باید زحمت بکشی و درس بخونی برای کنکور 

من میگم از تجربی بخون 

چون ک سرمایه ندارن 

وگرنه هم مجوز مطب دارن هم مجوز تاسیس مهد کودک 

حسابداری ام میتونی بخونی

۵ سال ک بیمه رد کردی ب عنوان حسابدار میتونی حسابرس بشی و درآمد بالا داشته باشی 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

نه من میگم از انسانی نخون چون خیلی باید زحمت بکشی و درس بخونی برای کنکور من میگم از تجربی بخون چون ک ...

منم سرمایه ندارم خواهر ..

ازروانشناسی ام خوشم نمیاد خیلی همزاد پنداری میکنم اعصابم بهم میریزه دوستام ک دردودل میکنن پلکم میپره ..🤣🫠

ببین ریاضیمم خوب نبود هیچ وقت ..واس همون فکر نکنم حسابداری مناسب باشه

بنظرت از رشته تجربی دیگ چی میشه خوند

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین فدات شم من خودم پشت کنکور تجربی ام موندم برای پزشکی یا دندون خیلی باید رتبه خوبی داشته باشم ولی ...

دندون زودتر ب درامد میرسی اگ سرمایع داری برو 

اگ نداری بروپزشکی 

فیزیوام یکی ازفامیلا رفته ینی ببین پولدااار شده ها

منم سرمایه ندارم خواهر ..ازروانشناسی ام خوشم نمیاد خیلی همزاد پنداری میکنم اعصابم بهم میریزه دوستام ...

مدرک دهم انسانی روهم دارم..🤣

اگ بخام برم انسانی از ۱۱ باید بخونم یسال جلوام 

منم سرمایه ندارم خواهر ..ازروانشناسی ام خوشم نمیاد خیلی همزاد پنداری میکنم اعصابم بهم میریزه دوستام ...

ببین از رشته تجربی خیلی چیزا میشه خوند 

برات توضیح میدم الان از اول 

ببین دندون پزشکی/پزشکی/داروسازی که جز ۳ تا رشته برترن این هیچی اصن از هنر خیلی سختت میشه ک بخوای برای اینا بخونی 

بعد میره پیرا پزشکی هایی که خیلی خوبن 

مثل فیزیوتراپی / بینایی سنجی / شنوایی سنجی / کار درمانی / گفتار درمانی

اینا درامد دارن بالا ۱۰۰ ۱۵۰ میلیون تضمینی 

بعد میره پیراپزشکی هایی ک ضعیف ترن 

مثل پرستاری / مامایی / هوشبری / اتاق عمل 

زیاد توصیه نمیشه مگه اینکه طرف واقعا حس پشت کنکور موندن نداشته باشه و رتبه بدی داشته باشه 

ولی خوبی رشته تجربی اینه که میشه همه مهندسی هارو خوند 

میشه حتی وکالت و روانشناسی خوند 

یا مثلا مدیریت ها مثل مدیریت مالی و مدیریت بازرگانی و مدیریت بیمه ....

همه این مهندسی ها و وکالت و مدیریت ها رو با رتبه های خیلی بالا میخونن یعنی نیاز نی زیاد تلاش کمی 

بنظر من شما که متاهلی و کلا اهل هنر بودی کار پیرا پزشکی و بیمارستان برات سخت میشه 

و همچنین اصلا سمت رشته های مهندسی ام نرو چون بازار کار ندارن 

مگه معماری ک میگی سرمایه ندارم 

و کامیپوتر و برنامه نویسی ک اونم سرمایه میخواد 

حالا چی میمونه؟

روانشناسی 

حسابداری

وکالت ( حقوق )

و مدیریت ها 

روانشناسی ک میگی علاقه نداری 

ولی حسابداری ربطی ب ریاضی ندارع ها خاله من حسابداره میگه اصن کلا فرق داره 

بنظر من شما یا برو حقوق بخون 

یا حسابداری

یا یکی از مدیریت ها

حالا چرا؟

با توجه ب اینکه شما متاهلی و زود میخوای وارد بازار کار بشی 

اگه بری حقوق بخونی اصلا لازم نی وکیل بشی چون خیلی درد سر دارع 

حقوق ب غیر از وکالت به چه دردی میخوره؟ میتونی با ۴ سال خوندن و لیسانسش بری آزمون استخدامی بانک شرکت کنی 

حتی با تک تک مدیریت هایی ک گفتم هم میتونی بری آزمون استخدامی‌ بانک شرکت کنی 

اینحوری میری کنکور ثبت نام میکنی و خیلی کم درس میخونی 

با هر رتبه ای میتونی بری یکی از مدیریت هارو بخونی 

ی لیسانس بگیری 

بری آزمون اسنخدامی‌بانک 

بانک هم ک برا خانم عالیه از ۸ صبح تا ۱ ظهر 

موفق باشی عزیرم‌ 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

ببین از رشته تجربی خیلی چیزا میشه خوند برات توضیح میدم الان از اول ببین دندون پزشکی/پزشکی/داروسازی ک ...

خداالهی خیرت بده عزیزم ک وقت گذاشتی ایشالا موفق شی توهررشته ای ک ب صلاحته  😘😘

پس پیشنهاد اولت روانشناسیه ب من ؟ یعنی اگ بحث علاقه نباشه؟

بعد بانک..

میدونی چن وقت پیش خواب میدیدم دارم روانشناسی میخونم خیییلی خوشحال بودم توخواب 😂🫠 ازاون روز افتادم دنبال درس خوندن واینا شوهرم میگ خواب بوده ولی ب دلم افتاد ..امشبم ک شما گفتی روانشناسی بخون برام جالب بود شاید نشونه اس  

حتی رفتم‌مدرطع بزرگسالان سوال کردم ک ببینم کلاساشون کی شروع میشه 

ببین از رشته تجربی خیلی چیزا میشه خوند برات توضیح میدم الان از اول ببین دندون پزشکی/پزشکی/داروسازی ک ...

پیامتو کپی کردم‌فردا بخونم