2777
2789
عنوان

با ادم بد غذا چه جوری رفتار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد غذا با بحث و نصیحت و قهر و دعوا و گول زدن درست نمیشهخودتونو خسته نکنیدچند روز غذایی که دوست داره ...

دیروز ناهار زرشک پلو بهش دادم شام ماهی گفتم امروز ناهار دیگه گوشت وماهی بهش ندم کوکو سیب زمینی درست کردم گفت این چیه دیگه بهم کوکو نده خواهشا بعد اخم و تخم کرد و نون و رو سفره پرت کرد منم بغضم گرفت از سر سفره پاشدم دیگه ناهارم نخوردم 

جیش تو این زندگی😒
بگو عزیزم این مواد غذایی ک ت نمیخوری نیازه بدنه وماباید نیازشو تامین کنیم همیشه نمیشه گوشت ومرغ باشه ...

حالیش میشه بچه که نیست خودش میدونه همه چی گرونه خوب بخور سیر شی این اداها چیه درمیاری

جیش تو این زندگی😒
سمبوسه سیب زمینی سرخ کرده پیتزاد غذاهای فست فودی بزار

عمرا اینا رو بخوره بهش دادم قبلا نمیخوره املتم واسه صبحونه میخوره ناهار ووشام املت بخور نیس سوسیس اینا که دیگه هیچی 

جیش تو این زندگی😒
متاسفانه همسر منم همینه.خیلی سخته. به خصوص شام درست کردن

ارع بخدا مردم دیگه از دستش ما خانواده امون از این چیزا ندیدم والا هممون مادرمون سنگم میذاشت میخوردیم البته دروغ نگم فقط ابگوشت دوست نداشتم 

جیش تو این زندگی😒