مادر_کوروش_کبیر مدیر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 604 عنوان خیلی دوست دارم بفهمم نینیم چیه کی بلده | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست چیزی هست قطعی باشه آدم بفهمه؟ یا احتمال بده ني ني چیه؟ خیلی کنجکاوم بدونم 😍تازه رفتم تو نه هفته دیروز | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4600 اگه زنجیر طلا داری بزن تو گوگل تعیین جنسیت بچه با روش ابوعلی سینا میاره آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
کافرمؤمن عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 2843 منم ی هفته از موعدم گذشته بود همش حس میکردم الان پریود میشم چون درد خفیف داشتم. اما نشدم بعد ی هفته ... مبارک باشه عزیزدلم🥹پس دردت خفیف بودهبااین توصیف من چون درد شدید داشتم احتمالا فقط پریودم پس و پیش شده باشه در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨
مادر_کوروش_کبیر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 604 اگه زنجیر طلا داری بزن تو گوگل تعیین جنسیت بچه با روش ابوعلی سینا میاره زنجیر خالی یا با پلاک بذارم؟
مادر_کوروش_کبیر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 604 مبارک باشه عزیزدلم🥹پس دردت خفیف بودهبااین توصیف من چون درد شدید داشتم احتمالا فقط پریودم پس و پیش ش ... ممنونم عزیزم. تا ی هفته صبر کن اگه نشدی بی بی بزن. گاهی هم درد شدید داشتم عزیزم فک نکنم ربطی به شدت درد داشته باشهتا ی هفته پیش هنوزم درد پریود داشتم با وجود اینکه حاملم
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4600 زنجیر خالی یا با پلاک بذارم؟ زنجیر خالی آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
beroya عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 19 وای چ ناز😍نمیدونم چرا از زنای حامله خوشم میاد حس خوبی میدن ب ادم 😁شاید از ویار بشه فهمید مثلا چیا دلت میخواد باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)
مادر_کوروش_کبیر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 604 وای چ ناز😍نمیدونم چرا از زنای حامله خوشم میاد حس خوبی میدن ب ادم 😁شاید از ویار بشه فهمید مثلا چیا ... عزیزم 😁❤️چیز خاصی دوست ندارم اصلا واسه همینم سخته فهمید 😄