2777
2789
عنوان

زن روز

91 بازدید | 13 پست

یاسمن واقعا دیگه داره شور تکراری بودن رو درمیاره 🫤 خیلی رومخه 

همیشه تو استایلاش رنگ قهوه ای رو داره مثل حبیب لیسانسه ها 🤦 

دیروز هم که مثلاً خواست خلاقیت به خرج بده شبیه برادران دالتون شده بود که موقع فرار از زندان دامن شیرین مقدمو کش رفته و پوشیده 😂

اصلا تو خواب هم نمی دیدم که یکی پیدا بشه که استایل زندانی های دهه نود اروپا رو بزنه 🤣

خدایی این دختر چقدر عن سلیقس یعنی دیروز پدرام گفت تو  ۲۰سالته وچون  برای اولین بار مناسب سنت پوشیدی نمره بالا میدم من اینجوری شدم 😳 تادیروز فکر میکردم ۲۹,۳۰ داشته باشه نه به چهرش نه به استایلاش نمیخوره ۲۰سالش باشه 

یعنی یاسمن چهارسال وعطیه یکسال ازهلیا کوچکترن؟؟؟😐😂  

این دختر جدیده شیناهم با لباسهایی که تو ایران می‌پوشیده  رفته ترکیه بهش میگن دمده بهش برمیخوره  😂۷۰درصد دخترای دهه هشتادی تهران استایلشون شبیه استایل  امروز شیناست دقیقا با همین کت و همین شلوار ،ست همین استایل تو چندتا پیج دیدم  😂با این استایلها کوبیده از تهران رفته ترکیه ؟حتما فکرکرده اولم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂

من قسمتارو کامل نمی‌بینم فقط تیکه های کوتاهشو میبینم یاسمن چند باااار اون کت قهوه ایه رو پوشیده بود همونی که تو کانسپت فک کنم خبرنگار پوشیده بود یه دوربینم دستش بود

عطیه یه کفشو هزار بار میپوشه و خیلی حرف میزنه برا همین به حرفاش توجه نمیشه حتی اگه درست باشه 

هلیا خودش بیشتر وقتا مشکی می‌پوشه بعد به بقیه میگه مشکی نپوشید 

به نظرم مهلا از همشون بهتر و با وقار تره به احتمال زیاد اون برنده بشه 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

فصل اولو کامل دیدم فصل دومش خوبه؟؟

به خوبی فصل اول نیست داورا بی اعصاب شدن از دست شرکت کننده ها

خداروشکر اینارو نگاه نمی‌کنم وقتم و مغزم خیلی باارزش تر این چیزان

چیز بدی نیست مدل و طراحی و انتخاب لباسه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
داور جدیده خوبه؟یا مثه مقدمه😂

نمیدونم گفتم که کامل ندیدم قسمتاشو تو ویدیو های کوتاه هم زیاد از اون داوره چیزی ندیدم 

ولی این فصل پدرام بد اخلاق شده انگار 

حالا نمیدونم شاید به خاطر استایلای تکراری بچه هاست چون فصل قبل خیلی بهتر بودن لباسای رنگی میپوشیدن خلاقیت داشتن ولی اینا همش مشکی میپوشن بیشتر وقتا