2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باقیشو اینجا میگم‌ : 

روزهای نحس شامل : 

۱ : ایام قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ تا ۶ روزه ) : مثلا : تو گوگل بنویسی : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ( ۲ تا عکسه کنار هم : یه عکس ( ورود قمر به برج عقرب ) ،،، یه عکس ( ورود قمر به صورت فلکی عقرب ) : ایام هر دو عکس در هر ماه ۴ تا ۶ روزه

۲ : روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ، ۳ روزی که نحوستش از 

ایام قمر در عقرب هم بیشتره ) : مثلا اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه هست : از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه هست : از شب ۲۸ ام شروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]]

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

۵ : ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) 

♦️♦️♦️ اگه کارای مهم و اساسی { نه کارای روزمره } : در تمام شبانه روزِ شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ ،،، و ساعت نحس اکبر ( چه به روز شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ افتاده باشه چه نیوفتاده باشه ) : انجام بشه ( یا شروع بشه ) : اون کار ابتر و ناقص و بی نتیجه و بی فرجام می مونه . 

♦️♦️♦️لیست کارهای مهم و اساسی : خواندن خطبه ی عقد ( روزی که عاقد برای بار اول خطبه میخونه ) ( صیغه ی عقد دائم ، صیغه ی عقد موقت : فرقی نمیکنه ) ، روز خواستگاری ، روز بله برون ، روز جشن نامزدی ، روز جشن عروسی و اینا مهم نیست ( هر چند یه عده همینم مراعات میکنن ) ،،، روز نامگذاری خانگی روی نوزاد ،،، روز صدور شناسنامه برای نوزاد یا دیگری ،،، تقاضای تغییر و تعویض نام برای خود یا دیگری ،،، سفر ( مگر سفر کاری که قبلش صدقه بندازیم ) ،،، حجامت ،،، استخاره ی حضوری یا آنلاین به قرآن ،،، مراجعه نزد دعانویس_باطل سحر قرآنی ( قرآنی ) ،،، شروع چله و ختم قرآنی و ادعیه ی شرعی ،،، گذاشتن سنگ بنای یک کار مهم ،،، شروع کسب و کار و افتتاح محل کسب ،،، شروع درس و بحث و تدریس ،،، قولنامه کردن مال غیر منقول یا منفول مثل ماشین و طلا یا جنس گرونی که براش فاکتور میدن مثل جهیزیه ،،، ختنه ،،، اقدام برای بچه دار شدن ( تسکیل نطفه ) ،،،