2777
2789
ن بابا ۵۰ و خورده ایم رو بد جایی نشستم دردش گرف درد تخم بد دردیه😂💔

من توی خواب خیلی لگد میندازم به اطراف 😂

شب دوم عقدم ک پیش هم بودیم چنان لگدی به وسط پاش زده بودم ک با آخش بیدار شدم گفتم چیه گفت هیچی بابامو سوزوندی😂😂😂

فرداش مامانم گف این چرا لنگه گفتم تو خواب جفتک انداختم خورده وسط پاش 

انقد خندید و گفت مادر مواظب باش بچه رو ناقص نکنی

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمپایی داشتم با دمپایی محکم توو ساق پاش با لگد. مشت و گازم از دستاش

منم خیلی گازش میگیرم 

وقتی عصبی میشم خودش میدونه باید خودمو تخلیه کنم و زورم نمیرسه بزنمش ولی تا دلت بخواد گاز میگیرم و نیشگون 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

خب بگو ببینم چجوزی زدی که همه جاش کبوده؟! 😅 بعدش دلت نمیسوزه عذاب وجدان بگیری.؟ من همش بعدش عذاب وج ...

من عذاب وجدان نمیگیرم. تازه بعدشم 8ساعت گریه کردم.هی میرفتم میومدم میزدمش. کلی بهش عذاب وجدانم دادم اومد ازم عذرخواهی کنه میخواستم بازم با لگد بزنم توو ساق پاش بعد از اتاق پرتش کنم بیرون دوباره گفت تورو خدا نزن از درد نمیتونم راه برم.دیگه نزدم. بعدش کلی بغلم کرد و عذرخواهی کرد.منم هی گریه گریه گریه.