2777
2789
عنوان

به نظرمون این موضوع رو به نامزدم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاری نیست عیب روی خودت بزاری.چون اکثر خانمها یک سایز فرق دارن.و اینکه خیلیا توی شیردهی هم یک سینه شیرش بیشتره ممکنه خیلی نامتقارن بشه.دوست من بچه ش از یک سینه اش فقط شیرخورد میتونم بگم حدود ۳سایز فرق دوتاش شد.پس اینو بدون اصلا مسئله مهمی نیست.

یه روز خوب میاد

معلومه که نه خایه آقایون هم کوتاه بلنده

لعنتی چقد رک 😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نه دکتر به من گفت موقع بارداری و شیردهی درست میشه

دکترت دروغ گفته 

تغییر سایز فقط تا موقع شیردهی هست چون سینه پر از شیره  بعدش برمیگرده به حالت قبلی شاید فقط یکم افتاده تر بشه

در کل بهتره بگی حالا نه خیلی جدی ولی به صورت ملو خودت بگی بهتره تا اینکه خودش بفهمه 

نامزد سابقت هم مشخصه مرد ساده ای بوده و قبل شما با کسی دیگه رابطه نداشته باور کرده

دکترت دروغ گفته تغییر سایز فقط تا موقع شیردهی هست چون سینه پر از شیره بعدش برمیگرده به حالت قبلی شا ...

خب من به نامزدم سابقم راستشو گفته 

دکتر هم گفت که مال همه خانم ها یکم فرق داره مال تو زیاده فرقش بعد نامزدم سابقم مشکلی با این موضوع نداشت

باشه میگم ممنونم 

اتفاقا باید بگه. دو سایز!!! کم تفاوتی نیست. بعد هم آقایون در اون مورد همشون مثل همن مشکل استارتر رو ...

فعلا دارن آشنا میشن حالاااااااا کار به ازدواج کشید میتونه اشاره کلی بکنه. لازم نیس انقد گندش کنه و حساس بشه 

اون آقا هم ۱۰۰ درصد ایرادایی داره 

مردیم که برا یه مورد انقد کم اهمیت بخواد سرکوفت برنه بهتره اسی ردش کنه