2777
2789
عنوان

قاشق چنگال رستورانا

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 39 پست
ب این فکر میکنم ک هزارنفر دیگ با این خورده بدم‌میاد

اگه بخوای به این چیزا فکر کنی اصلا نباید بری رستوران چون هزار نفرهم تواون ظرفا غذا خوردن.هزار نفر رو اون صندلی نشستن و ......این وسواسه و باید درمان بشی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اینجوری بخوایم فکر کنیم که کلا رستوران و مهمونی نباید بریم.تو بشقابم قاشق ۱۰۰۰ نفر خورده.اون پشتم مع ...

رو قاشق حساسم ک میره تو دهن😂بقیه رو ن مثلا وقتی کباب میگیرم بدم نمیاد ولی وقتی برنجی باشه حالم بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی بعضی ها خیلی بد میشورم شوهر یه بار رفت جایی کار کنه گفتن یه چندوقت باید ظرف بشوری شوهرمم حسا ...

چ خوب 

ولی اره اونجوری ک باید تمیز بشورن نمیشورن

اگه بخوای به این چیزا فکر کنی اصلا نباید بری رستوران چون هزار نفرهم تواون ظرفا غذا خوردن.هزار نفر رو ...

خب برا چیزای دیگ حساس نیستم مثلا قاشق ک میره تو دهن واییی خیلی بدم‌میاد

خب اینجوری فکر کنی تو خونه هم نباید با قاشق غذا بخوری چون ممکنه خانواده یا فامیل تو دهن شون کرده باش ...

اینجا فقط خونوادس و تمیز شسته میشن ولی رستوران ن چند باریم دیدم کثیفن ولی فک کن قاشقه میره تو دهن همه 

اینجا فقط خونوادس و تمیز شسته میشن ولی رستوران ن چند باریم دیدم کثیفن ولی فک کن قاشقه میره تو دهن هم ...

خب داخل خونه هم تو دهن همه میره 

شما مهمونی میری چایی نمیخوری ؟ خب اون لیوان هم به لب هزار نفر خورده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️