2777
2789
عنوان

خدا از مادرشوهرای بدجنس نگذره

203 بازدید | 20 پست

بچها من هیچوقت نتونستم و نمیتونم جواب تیکه های خواهرشوهر و مادرشوهرمو بدم همین موضوع داره منو مریض میکنه چون فقط حرص میخورم شوهرمم عین یه آدم زبون نفهمه که طرفداریشونو میکنه یکبار تاحالا نشده طرف منو بگیره 

دارم سکته میکنم هی میزنم به بیخیالی اما همین جواب ندادن و بیخیالی اونارو هار تر کرده 

چیکار کنم حالم خیلی بده توروخدا زخم زبون نزنید حالم به اندازه ی کافی بد هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در برابر چرت و پرتاشون فقط سکوت میکنم و بغض میکنم اصلا بلد نیستم جواب بدم باعث شده به شدت عصبی بشم تیروئید گرفتم تیک عصبی گرفتم . موهامو دونه دونه میکنم . چه میشه کرد غیر از اینکه به خدا حواله کنی و رابطتو کم کنی

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

عزیزم تمرین کن جواب بدی ...یه بار که جواب بدی کم کم راه میفتی.به همسرت هم گله نکن چون درک نمی کنه و فقط روت حساس میشه...هروقت یه تیکه پروند تو با خنده و پوزخند جوابش رو بده.از قبل برا تیکه هاشون جواب آماده کن..همسرت هم گله کرد بگو من که منظوری نداشتم کاملا به شوخی گفتم

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

جوابشونو بده . نریز تو خودت... انگشتر عقیق بخر دستت کن. چنان زبونتو باز کنه که تعجب کنی. من هفت سال تحمل کردم هر ننه قمری هر چی خواست گفت البته من میتونستم جواب بدم اما جواب نمی دادم به هوای احترام و مدارا و ... اما بخاطر تموم اون حرص خوردنا بیماری خودایمنی گرفتم دکترم گفت از حرص و جوش و استرس و خودخوریه... الان قبول دارم هیچ کس ارزش ابنو نداشت که من سلامتیم رو از دست بدم و استباه کردم اونهمه احترام گذاشتم و مدارا کردم. تو نکن تا مثل من نشی. جوابشونو بده...

جوابشونو بده رک باش 

من این مشکلو با زنداداشم دارم ۲۰ ساله توخونواده ماست اونقد مارو اذیت کرده ک حد نداره هیچوقت نتونستم جواب عوضی بازیاشو بدم تازه میخوام توروشون وایسم

توهم از یجایی باید جوابشونوبدی اجازه دخالت وفضولی ندی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

منم در برابر چرت و پرتاشون فقط سکوت میکنم و بغض میکنم اصلا بلد نیستم جواب بدم باعث شده به شدت عصبی ب ...

من الان با مسبب وضعیتم قطع رابطه ام. لارم بشه بقیه اشونم راحت میتونم بزارم کنار.

چیا می‌گن بهت؟

مثلا نمونش اینکه به شوهرم میگن نرو دنبال زنت بذار پیاده راه بیاد یا مثلا پستونک بچمو نبرده بودم خواهرشوهرم گفت هرچقدر میگیم بیار زبون نفهمی باز کار خودتو میکنی یا اینکه عرضه نداری بچه نگه داری جاریتو نگا چنتا بچه بزرگ کرده و و و خیلی چیزای دیگه انقدر زیاده نمیدونم کدومو بگم با توجه به شرایط تیکه میندازن مختلفه

جوابشونو بده رک باش من این مشکلو با زنداداشم دارم ۲۰ ساله توخونواده ماست اونقد مارو اذیت کرده ک حد ن ...

کلا درمان این جور آدمای عوضی فقط و فقط جواب دادنه وگرنه خودشون تا لب گور هم آدم نمیشن و روز به روز بیشتر اذیت میکنن !!

احترام گذاشتن و سکوت کردن و مدارا کردن فقط پررو و وقیح ترشون می کنه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

کلا درمان این جور آدمای عوضی فقط و فقط جواب دادنه وگرنه خودشون تا لب گور هم آدم نمیشن و روز به روز ب ...

واقعا همینطوره من همیشه سکوت کردم دربرابر بدترین بی احترامیا

ریختم توخودم الان ن قلب سالم دارم ن اعصاب درست درمون 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

جوابشونو بده . نریز تو خودت... انگشتر عقیق بخر دستت کن. چنان زبونتو باز کنه که تعجب کنی. من هفت سال ...

واقعا تاثیر داره انگشتره 

ببین من یکی از مشکلاتم اینه بلد نیستم در جواب چی بگم حرفمو پیدا نمیکنم بعدم اینکه روم نمیشه همش بخاطر نون و نمکی که خوردم سکوت میکنم 

جوابشونو بده رک باش من این مشکلو با زنداداشم دارم ۲۰ ساله توخونواده ماست اونقد مارو اذیت کرده ک حد ن ...

من میترسم ام اس بگیرم چون همش استرس دارم یا حرص میخورم چن وقته دست و پام سر میشه سردرد شدید میگیرم 

بخدا حس میکنم مریض شدم