2777
2789
عنوان

چ کنم ک برام لباس بخرن خانواده م

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 68 پست
منم یه زمانی کفشم پاره میشد برام میخریدن ولی بعدش خیلی حرو بحث کردم

چطوری راضی شون کردی ؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هر کی درس میخونه دیگه لباس نمی‌خواد ؟الآنم دیر نشده خیلی محکم درخواستهاتو بگو بهشون

اخه من جایی باهاشون نمی‌رفتم خیلی. 

ولی الان دیگه، چیزی برای از دست دادن ندارم چون کنکور تموم شده. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

آخه فامیل همشون لباس نو و خوب میپوشن ولی من همیشه لباسام یا قدیمیه یا پاره ست. مثلا دیروز مهمون داشت ...

اگه لباست واقعا کهنه بود کاش نمیرفتی اصلا جلو مهمونها با اون لباس ، باید حتما لباس جدید بخری

پزشکی.چون هیچی نگفتن قبلا بهشون بخاطر اینکه تمرکز کنم روی کنکور و درس و... .الان کنکور تموم شده و تا ...

دیگه بگو دیگه جدی باش . بگو تا بهمن ماه باید برم دانشگاه لباس و کفش و کیف نیاز دارم. تا الان سرم تو درس بوده جایی نمی‌رفتم زیاد نیاز نداشتم حالا وقته خریدنه.

اگه لباست واقعا کهنه بود کاش نمیرفتی اصلا جلو مهمونها با اون لباس ، باید حتما لباس جدید بخری

راست میگه 

مهمون اومد بگو نمیام بیرون از لباسام خجالت میکشم

مهمونی هم نرو 

حالا میگیم پدرها حواسشون به رخت و لباس نیستیعنی مادرت نمیگه این دخترم داره دانشگاه میره واسش خرید کن ...

ن نمیگه اصلا. حتی کیف دانشجویی هم برام نخریده. کیف قدیمی خودش رو بهم داده از اینا ک برای سیسمونی نوزاد هست.

فقط بفکر جهیزیه و.... هست اونم وسايل آشپزی و...

دیگه بگو دیگه جدی باش . بگو تا بهمن ماه باید برم دانشگاه لباس و کفش و کیف نیاز دارم. تا الان سرم تو ...

چند روزه دارم بهشون میگم ولی جدی نمیگیرن منو. کاش جدی بگیرن.

اخه من جایی باهاشون نمی‌رفتم خیلی. ولی الان دیگه، چیزی برای از دست دادن ندارم چون کنکور تموم شده.

واقعا افرین بهت 

امیدوارم به مرحله پزشک شدن برسی دست تو جیب خودت باشه

پزشکی.چون هیچی نگفتن قبلا بهشون بخاطر اینکه تمرکز کنم روی کنکور و درس و... .الان کنکور تموم شده و تا ...

هر رووووز بگو. آنقدر بگو کلافه بشن. مثلا هر از گاهی نگو. هر روز روزی چندبار یادآوری کن.

موفق باشی 

راست میگه مهمون اومد بگو نمیام بیرون از لباسام خجالت میکشممهمونی هم نرو

خود مهمون ،من رو صدا میزنه میگه بیا حرف بزنیم و.

.

واقعا افرین بهت امیدوارم به مرحله پزشک شدن برسی دست تو جیب خودت باشه

خیلی ممنون.  دعا کن باهام راه بیان خانواده م برای خرید لباس و کفش و کیف و .... 

هر رووووز بگو. آنقدر بگو کلافه بشن. مثلا هر از گاهی نگو. هر روز روزی چندبار یادآوری کن.موفق باشی

باشه خیلی ممنون