2777
2789
عنوان

چ کنم ک برام لباس بخرن خانواده م

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 68 پست
تنها راهش اینه درست درمیون وایسیچون اکثر پدر ومادرا قدیمی فکر میکننفکر‌میکنن الان مثل زمان خودشون ۳۰ ...

دقیقا همینه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد

بخدا جلوی مهمون داشتم خجالت می کشیدم . نمیتونستم نگاه کنم ب صورتش. بنده خدا،خانم بود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

چند روزه دارم بهشون میگم ولی جدی نمیگیرن منو. کاش جدی بگیرن.

همینطور ادامه بده بعدم به مامانت جدا بگو به باباتم جدا. 

به مامانت بگو چرا هر چی میگم پشت گوش میندازین؟ 

ببین چی میگه متناسب با اون جواب بده. حتی اگه دستشون تنگ باشه بازم باید تا اون موقع تهیه کنن. 

یه کار دیگه هم اینه که تو این دو سه ماه باقی مونده یه کاری پیدا کنی بری بعدا بهونه بیار نرو. با حقوق اون برو خرید کن. 

مثلا یه کار که زود پیدا بشه. فروشندگی یا خدماتی. 

همینطور ادامه بده بعدم به مامانت جدا بگو به باباتم جدا. به مامانت بگو چرا هر چی میگم پشت گوش میندازی ...

اهاا. ممنون بازم.  

حتما

اگه لباست واقعا کهنه بود کاش نمیرفتی اصلا جلو مهمونها با اون لباس ، باید حتما لباس جدید بخری

نایک هست مارک کفشم

ن. کتونی هست. داخلش پاره شده البته. بیرونش نشده

منم‌کفش بعد دو سال خریدم ..تو مغازه خوب بود بیرون پوشیدم انگشت پام میزد ،فروش نرفت گذاشتم‌جا کفشی ،کفشای کهنه م میپوشم ..همدردیم الان ..ولی خوبه باز نیم بوت  دارم بارونم نمیاد بپوشم 😂😂😂😂

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......