2777
2789
متوسط

بایدببینید تو شهرتون پول پیش خونه ای که مد نظرتون چقدره؟ 

و ببینید برای جشن عروسی چند نفر مهمون دارید؟ 

( میتونید از طریق سایت ها هم با توجه تعداد مهموناتون به طور حدودی از تالارهای شهرتون آمار بگیرید ) 

بعضی ها عروسی نمیگیرن ، فقط آرایشگاه میرن و لباس میپوشن و میرن آتلیه برا عکاسی. 

یا اینکه کلا به جای جشن عروسی ، مسافرت میرن. 

بعضی ها رسم دارن چند قلم از جهیزیه رو پسر می‌خره. 

مثلا تلویزیون و فرش و اینجور چیزها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا چقدر باید خرید

طلا بعضی ها برای نامزدی حلقه می‌خرن و بعدش یک سرویس طلا هدیه میدن. 

ولی بعضی ازخانواده ها علاوه بر حلقه و سرویس طلا ، انگشتر نشون هم میبرن.

بستگی به دو تا خانواده داره. 

من کلا یک میلیارد دارم واسه همه چی

از همه بیشتر بستگی به طرف مقابلت داره.

البته خانواده ها هم مهمن. 

تو شهرتون ببین مثلا یه خونه 80 متری بخوای رهن و اجاره کنی ، چه مقدار پول پیش میخواد؟ 

من کلا یک میلیارد دارم واسه همه چی

بعد ببین میخواین عروسی بگیرین یا نه؟ 

اگر آره ، تو بعضی سایت ها حدودی میتونی قیمت به دست بیاری با توجه به تعداد مهموناتون.

یا حتی میتونی حضوری از تالار بپرسی و ببینی چند تا منو دارن و هزینه هر کدوم چقدر میشه؟ 

شیرارم ۸۰۰ رهن

یا مثلا اگر با توجه به حقوق و درآمدت ، شرایطش رو داری که ماهانه قسط بدی ، میتونی یه میلیارد رو چند ماه بذاری بانک تا ازش وام بگیری.

البته دقیق نمیدونم این کار ارزش اقتصادی داره یا نه؟

باید بپرسی.

و اگر هم خواستی بذاری تو بانک ، باید ببینی کدوم بانک برای وام گرفتن بهتره؟