2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ عقد۱۶ عروسی ۱۸ پسرم به دنیا اومد🥴

ازاینکه تواین سن ازدواج کردی راصی هستی؟؟چندسال ازازدواجت میگذره؟منم دقیقاتوهمین سن ازدواج کردم ۱۵ساله متاهلم ولی هنوزم ناراحتم که بچه بودم شوهردادن

۳۰سالگی ازدواج کردم

۳۴ دخترم بدنیا اومد

۳۸ پسرم اولم

۴۰ پسر دومم

دخترم ....پسرم...یک بهار ،یک تابستان،یک پاییز،یک زمستان را دیده اید...از این پس همه چیز تکراریست...جز مهربانی...💞
۱۵ساله متاهلم.نمیدونم چجوری بگم به اسرارمامانم ازدواج کردم شوهرم ادم خوبیه ولی از۱۶سالگی گرفتاربحث م ...

دیگه فکرش نکن خواهر ۱۵ ساله گذشته با دار و ندارم ساختی بچه هم که داری گذشته رو بیخیال باش

خدایا شکرت بابت همه چیز...

ازاینکه تواین سن ازدواج کردی راصی هستی؟؟چندسال ازازدواجت میگذره؟منم دقیقاتوهمین سن ازدواج کردم ۱۵سال ...

حق دارید. هرچیزی زمان خودش رو داره. ازدواج زیر ۲۰ برای دختر به نظر من واقعا توی جامعه الان ما زوده. باید دختر درس بخونه حداقل لیسانس بگیره بعد تازه فکر کنه معیارهاش برای ازدواج چیه

ازاینکه تواین سن ازدواج کردی راصی هستی؟؟چندسال ازازدواجت میگذره؟منم دقیقاتوهمین سن ازدواج کردم ۱۵سال ...

۱۰ سال آره خداروشکر شوهرم آدم خوبیه 

ولی خب درکل آدم باید همه چی روتجربه کنه واسه ازدواج عجله نکنه

بعد همینا میان میگن ازدواج نکنید خوب نیست و فلان بالای ۳۰ ازدواج کنید خودشون تا ۱۴ سالشون شده انداخت ...

خو شوهر کن ولی من اگ عقل الانمو داشتم ازدواج‌نمیکردم 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
۱۵ساله متاهلم.نمیدونم چجوری بگم به اسرارمامانم ازدواج کردم شوهرم ادم خوبیه ولی از۱۶سالگی گرفتاربحث م ...

اینا همش درست ولی الان چرا گریه کنی از داشته هات استفاده کن من 33ازدواج کردم مسافرت مجردی تحصیلات درس دانشگاه ماشین خریدم بعد ازدواج و مستاجرم هستم ولی برگردم عقب ایراد بنی اسراییلی نمی‌گرفتم زودتر ازدواج میکردم مثلاً 25سالگی  از داشته های خودت لذت ببر