گوجه۱۴۰۰ مدیر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 12090 عنوان چند سالگی مزدوج شدید🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 53 پست چند سالگی مامان شدید؟ دیروز | 12:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 623 ۱۵عقد۱۶ازدواجهیچوقت نمتونم مامانموبابابتش ببخشم چرا خدایا شکرت بابت همه چیز...
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1943 ۱۵ عقد۱۶ عروسی ۱۸ پسرم به دنیا اومد🥴 چرا ناراحتی؟ ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 623 یاخدا😐چرا همتون زیر ۱۸ سال ازدواج کردید 😂😂😂 خدایا شکرت بابت همه چیز...
حناری عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 189 18عقد۱۹ عروسیفعلا مامان نشدم سال بد میخام اقدام کنم شاه دخت شیراز👸🏻🌹
2398 عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 7298 یاخدا😐چرا همتون زیر ۱۸ سال ازدواج کردید بعد همینا میان میگن ازدواج نکنید خوب نیست و فلان بالای ۳۰ ازدواج کنید خودشون تا ۱۴ سالشون شده انداختنشون بغل شوهر میخوان ما مجردا بمونیم گوشه خونه پدر
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 623 بعد همینا میان میگن ازدواج نکنید خوب نیست و فلان بالای ۳۰ ازدواج کنید خودشون تا ۱۴ سالشون شده انداخت ... 😂😂😂 خودشون بغل گرم دارن فکر مجردا نیستن خدایا شکرت بابت همه چیز...
لیلییوم عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 5541 بعد همینا میان میگن ازدواج نکنید خوب نیست و فلان بالای ۳۰ ازدواج کنید خودشون تا ۱۴ سالشون شده انداخت ... واااا خب شوهر کنین کی جلوتون گرفته😁
پیتزا_سیر_استیک عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 193 خانه دار و شاغلش رو هم بگین. بعید میدونم اینایی که زیر ۲۰ سال ازدواج کردن شاغل باشن یا رفته باشن سراغ تحصیلات دانشگاهی
لیلییوم عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 5541 خانه دار و شاغلش رو هم بگین. بعید میدونم اینایی که زیر ۲۰ سال ازدواج کردن شاغل باشن یا رفته باشن سرا ... من بعدازدواج کاردانی گرفتم ولی واقعا دیگه نتونستم ودنبال سالن زدن بودم همه مدرک های آرایشگری گرفتم بازم حوصله نداشتم
بانوملیکا عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 8745 چرا ۱۵ساله متاهلم.نمیدونم چجوری بگم به اسرارمامانم ازدواج کردم شوهرم ادم خوبیه ولی از۱۶سالگی گرفتاربحث مادروخواهروپدرشوهرشدم.بچه بودم ترسوبی سیاست.دخترعمودخترخاله هام تواون سن مدرسه میرفتن شادوخندان وسرحال وهمش به فکرخوش گزرونی وتفریح ولی من باخانواده شوهرسروکله میزدم.بعدازیکسال ازازدواج خاندان شوهرهمش پچ پچ میکردن که چراحانله نمیشه مامانم دکترای زنان یواشکی پیدامیکردباهم میرفتیم دکتر.تنبلی تخمدان داشتم ۳سال باردارنشدم.میتونی بفهمی من از۱۷سالگی به بعدهمش بایداسترس نزاییدن مکشیدم.الان ۳بچه تابچه دارم.خدارشکرشوهرم خوش اخلاق خوبه.ولی من نمیدونم یجواریی تمام اون بچه گی نکردنام وتمام اون مشکلات بعدازازدواجم یجوارای مث زخم ناجورشده مونده رودلم وگاهیی باعث بداخلاقی وبدبودنم میشه.وقتی میبینم دخترعموهامودخترخاله هام الان درس خوندن وباادمای موفق ازدواج کردن ولی من هنوزمستاجرم شبایواشکی گریه میکنم.همش ممیگم کاش میشدبرگردم به گذشته عقده تمام این سالهاروبایک سیلی خیلی مکحم بدم به مامانم.حال دلم خوب نیست.