2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ عقد۱۶ عروسی ۱۸ پسرم به دنیا اومد🥴

چرا ناراحتی؟

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

یاخدا😐چرا همتون زیر ۱۸ سال ازدواج کردید

بعد همینا میان میگن ازدواج نکنید خوب نیست و فلان بالای ۳۰ ازدواج کنید خودشون تا ۱۴ سالشون شده انداختنشون بغل شوهر میخوان ما مجردا بمونیم گوشه خونه پدر

خانه دار و شاغلش رو هم بگین. بعید میدونم اینایی که زیر ۲۰ سال ازدواج کردن شاغل باشن یا رفته باشن سرا ...

من بعدازدواج کاردانی گرفتم ولی واقعا دیگه نتونستم 

ودنبال سالن زدن بودم همه مدرک های آرایشگری گرفتم بازم حوصله نداشتم

چرا

۱۵ساله متاهلم.نمیدونم چجوری بگم به اسرارمامانم ازدواج کردم شوهرم ادم خوبیه ولی از۱۶سالگی گرفتاربحث مادروخواهروپدرشوهرشدم.بچه بودم ترسوبی سیاست.دخترعمودخترخاله هام تواون سن مدرسه میرفتن شادوخندان وسرحال وهمش به فکرخوش گزرونی وتفریح ولی من باخانواده شوهرسروکله میزدم.بعدازیکسال ازازدواج خاندان شوهرهمش پچ پچ میکردن که چراحانله نمیشه مامانم دکترای زنان یواشکی پیدامیکردباهم میرفتیم دکتر.تنبلی تخمدان داشتم ۳سال باردارنشدم.میتونی بفهمی من از۱۷سالگی به بعدهمش بایداسترس نزاییدن مکشیدم.الان ۳بچه تابچه دارم.خدارشکرشوهرم خوش اخلاق خوبه.ولی من نمیدونم یجواریی تمام اون بچه گی نکردنام وتمام اون مشکلات بعدازازدواجم یجوارای مث زخم ناجورشده مونده رودلم وگاهیی باعث بداخلاقی وبدبودنم میشه.وقتی میبینم دخترعموهامودخترخاله هام الان درس خوندن وباادمای موفق ازدواج کردن ولی من هنوزمستاجرم شبایواشکی گریه میکنم.همش ممیگم کاش میشدبرگردم به گذشته عقده تمام این سالهاروبایک سیلی خیلی مکحم بدم به مامانم.حال دلم خوب نیست.