2777
2789
عنوان

بند ناف دور گردن جنین هست خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 31 پست
وزنش کمه ..ب خودت برس بچه من ۳ونیم بود خیلییی ریز بود اونایی که ۴ کیلوعه وزن بچشون خیلی راحتترن قد ب ...

اتفاقابه وزن زایمان نیس من بچه هام ۳۸۰۰و۳۹۰۰میشن ماشالله خوبن الان ولی خواهرشوهرم ۳تابچه داره ۳تا۳۲۰۰بودن هزارماشالله ازدرجانمیشن هیکلی وخیلی نسبت به همسن هاشون درشت تر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حرف سبزآبی استرس نگیر هیچی حالیش نیست صرفا برای استرس دادن بهت اومده انگار دست دکترای که چندروز م ...

عزیزم من استرس نمیدم به کسی،لطفا مودبانه حرف بزن من تا حالا به هیچکس توهین نکردم،من چون مورد اینجوری خیلی دیدم میگم سونوشو ببره پیش دکتر دیگه اونم نظرشو بگه،چون دکتری که هیچی بارش نباشه زیاد داریم تو مملکت،منم بخاطر تجربم گفتم،ولی این لحن حرف زدن شما اصلا درست نیست

وزنش که خوبه تا چند هفته هم کلی وزن میگیره.  از طرف دیگه برای بند ناف هم در مورد نگرانیت با دکتر صحبت کن.  شاید گاهی نوار قلب یا کنترل ضربان قلب لازم باشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اتفاقابه وزن زایمان نیس من بچه هام ۳۸۰۰و۳۹۰۰میشن ماشالله خوبن الان ولی خواهرشوهرم ۳تابچه داره ۳تا۳۲۰ ...

جددی؟

یعنی موقع نوجوونیشون یهو رشد کردن یا موقع نوزادی رشدشون یهو خوب شد ؟

بچه من دوماهشه وزنش ۵و۶۰۰ شده و قدش ۵۸ بنظرت خوبه؟تمام دوربریا قدشون ۶۰ شده ۲ ماهگی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هفته ۳۶ .۳۷

چرا همه ی تاپیکات نامفهومه؟

چند کلاس  درس خوندی؟

میگی ۱ هفته مونده به زایمان

خط بعد میگی ۳ هفته وقت داری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
وزنش کمه ..ب خودت برس بچه من ۳ونیم بود خیلییی ریز بود اونایی که ۴ کیلوعه وزن بچشون خیلی راحتترن قد ب ...

اگه به دنیا اومد  تغذیه و ویتامین بچه  به موقع باشه ، هیچ مشکلی پیش نمیاد

البته به ژن پدر مادر هم ربط داره

دوست من بچه ش ۳ کیلو به دنیا اومد, انقدر به این بچه رسید و پدرش هم البته قد بلند بود ، توی سن ۱۵ سالگی آمپول زد که رشد قدش متوقف بشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
جددی؟یعنی موقع نوجوونیشون یهو رشد کردن یا موقع نوزادی رشدشون یهو خوب شد ؟بچه من دوماهشه وزنش ۵و۶۰۰ ش ...

مقایسه نکن اصلا عزیزم

تو از لحاظ خورد و خوراک و پروتئین و ویتامین بهش برس

درکنارش مکمل بگیر

هیچ مشکلی پیش نمیاد

بعضی یچه ها توی یه سن خاصی یهو قد میکشن

اگه به دنیا اومد تغذیه و ویتامین بچه به موقع باشه ، هیچ مشکلی پیش نمیادالبته به ژن پدر مادر هم ربط ...

خب ب باباش رفته دیگ ..

از کعی میشه رسید ب بچه 

من الان متخصص بردم مولتی ویتامین داده بااینکه ۲ ماهشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.