2777
2789
عنوان

شوهری که اختلال دو قطبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 60 پست

اسی حرفای خودخواهانه و مسخره این افرادی که خودشون بیماری روانی داشتن و قبل ازدواج به همسرشون نگفتن و ازدواج کردن رو باور نکن 

بخونی کامنت هاشونو میبینی خودخواهی از حرفاشون میباره براشون حق الناس و زندگی همسرشون مهم نیست فقط خودشون براشون مهمه

تو هم حقی داری این حق مسلم تو هست که برای زندگیت تصمیم بگیری حق داری انتخاب کنی که میخوای همه عمرت از یه بیمار روانی عذاب بکشی یا نه؟ تو حق انتخاب داری

این جوری نیست که بیماران روانی فقط حق داشته باشن و افراد سالم هیچ حقی نداشته باشن واسه زندگیشون 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من خوشحالم که نگفتن چون اگر پیششون میموندم قطعا تا حالا زنده نبودم دو بار خودکشی کردم ..حداقل الان م ...

این جوری نیست که بیماران روانی فقط حق داشته باشن و افراد سالم هیچ حقی نداشته باشن واسه زندگیشون

کسی که با بیمار روانی ازدواج میکنه یک عمر با مشکلات و رنج هایی رو به رو خواهد بود حالا اگه قبل ازدواج میدونسته که طرف مقابلش بیماری روانی داره که هیچ خربزه خورده پای لرزشم وایمیسته ولی اگه نمیدونسته قبل ازدواج واقعا بهش ظلم شده اونم یه ظلم خیلی بزرگ

اگه خدا این رنج رو نبینه که فردی که نمیخواسته همسرش بیمار روانی باشه چون همسرش قبل ازدواج بیماریش رو بهش نگفته گیر این زندگی افتاده و یه عمر داره رنج میکشه و این رو حق الناس حساب نکنه و مجازات نکنه اون فرد پنهانکار رو، پس من هم راحت دروغ میگم و تهمت میزنم و غیبت و خبرچینی میکنم و خدا هم هیچ کاری نمیکنه چون عدالتی نداره و حق الناس وجود نداره خدا به خاطر یه تهمت یا دروغ یا غیبت کوچیک جهنم ببره و کسی که بیماری روانی داشته باشه و قبل ازدواج نگه و یه عمر همسرش عذاب بکشه از مشکلاتی که این بیماری روانی تو زندگیشون ایجاد میکنه و خدا این فرد پنهانکار رو جهنم نبره؟! مسخره هست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دخترمم حتما اقدام میکنم و این که موقع ازدواج تصمیم با خودشه میتونه بگه میتونه نگه من تا ابد روی ...

دخترت اگه وسواس یا هر مشکل دیگه ای داره باید بگه قبل ازدواج 

اگه نگید حق الناس گردنتونه و گناهکارید

به این فکر کن که مردای الان صبر و تحمل مردای قدیم رو ندارن و ببینن زنشون مشکل روانی داشته و نگفته طلاق تدلیس میدن و طلاق تدلیس این جوریه بدون مهریه و با گرفتن خسارت از خونواده فرد مبتلا به بیماری روانی یا سایر مشکلاتی که تدلیس شاملشون میشه

فکر کن دختر بدون مهریه طلاق داده شه و خسارت هم از والدینش گرفته شه یعنی ابرو نمیمونه برای خونواده دختر پسره دخترو طلاق هم نده میتونه یه عمر بزنه تو سرش مشکلش رو اذیتش کنه و بگه تو خودتو به من انداختی 

اگه پدر و مادر تو بد بودن شوهرت وظیفه نداشته جورشون رو بکشه و زندگیش با کلی مشکل رو به رو بشه 

پدر و مادرت باید خودشونو درست میکردن نه این که بری به زندگی یکی دیگه اسیب بزنی

اسی حرفای خودخواهانه و مسخره این افرادی که خودشون بیماری روانی داشتن و قبل ازدواج به همسرشون نگفتن و ...

انگار مشکل عصبیتون الان تشدید شد 

شما زیاد نگران همسر من نباشین انقدر لابد خواستنی هستم که روانیمم قبول داره 😁

تازه میخواستم بهت پیشنهاد بدم که توم موقع ازدواج نگی مشکلتو فوقش اگر نتونست تحملت کنه طلاقت میده ولی ...

این که نشد فرصت زندگی

اون پسری هم که میاد خواستگاری من حقی داره حق داره بدونه با کی داره ازدواج میکنه

نگم و ازدواج کنم و بعد ازدواج پسره بفهمه و طلاق تدلیس بده منو؟! مهریه نده خسارت هم از بابام بگیره که آبروم بره؟! 

یا این که پسره طلاقم نده ولی یه عمر بزنه تو سرم و بگه من اگه میدونستم تو این جوری هستی باهات ازدواج نمیکردم و پسره از من نفرت پیدا کنه و بره با یه زن دیگه خیانت کنه و بگه چون زنمو نمیخوام؟! 

اسم اینو میذاری زندگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

مردای جدید صبر و تحملشون کمتره تو این چیزا نسبت به مردای قدیم

خدا هرکس رو با یه چیزی امتحان میکنه یکی رو با بیماری یکی رو با فقر یکی رو با خونواده بد یکی رو با بچه مریض و...خدایی که بیماری داده درمان هم داده که درمان رو هم نمیخوای خودت 

وسواس درمان داره بعضی بیماری ها هستن درمان ندارن اونا رو داشتی چی  میگفتی؟ 

پسر مردم وظیفه نداشته جور خونواده تو رو بکشه خونوادت باید خودشونو اصلاح میکردن نه این که یکی دیگه زندگیش داغون شه فکر کن یه  نفر بیماری روانی و خونواده بد داشته باشه قبل ازدواج نگه و با بچت ازدواج کنه یه عمر بچتو اذیت کنه بعد بگه چون خونواده بد داشتم نگفتم بیماریم رو و با بچت ازدواج کردم چون میخواستم از شر خونوادم راحت شم بهش حق میدی؟ اونچه که برای خودت نمیپسندی برای دیگران هم نپسند 

مادر من مشکلات روانی داشت نگفت و ازدواج کرد و بابام طلاقش نداد ولی همیشه ازش نفرت داشت و میگفت بهش تو خودتو بهم انداختی خیلی مشکلات و دعوا بود بین مامان و بابام من که اسم اینو زندگی نمیذارم

تو فامیلای مادرم خیلیا بیماری های روانی داشتن نگفتن ازدواج کردن و شوهراشون یا طلاقشون دادن یا سرشون هوو اوردن یا یه عمر با رفتاراشون عذابشون دادن من به این زندگی نمیگم

اینه که میگم یه شوهر تو استثنا بود همه مردا مثل شوهرت نیستن 

دخترت اگه وسواس یا هر مشکل دیگه ای داره باید بگه قبل ازدواج اگه نگید حق الناس گردنتونه و گناهکاریدبه ...

یکی دیگه از این که با منه بسیار خوشحاله شما چرا ناراحتی خیلی راحت میتونه جدا شه به زور که نگه اش نداشتم ولی ادم خوبیه و افتخار میکنم که چنین همسری خدا نصیبم کرده اتفاقا خیلیییی هم صبوره و عاشقمه 😌

انگار مشکل عصبیتون الان تشدید شد شما زیاد نگران همسر من نباشین انقدر لابد خواستنی هستم که روانیمم قب ...

هرکس ذره ای وجدان و شرف داشته باشه عصبانی میشه از حرفات این که تو نداری اشکال از خودته نه من 

اومدی تو تاپیک فردی که همسر بیمار دو قطبی هست و کلی داره عذاب میکشه و داری بهش میگی چون منم مشکل روانی دارم شوهرم طلاقم نداده تو هم طلاق نگیر!! 

این حرفا رو هم میزنی که افتخار میکنی به خودخواهیت کاملا پست هایی که گذاشتی بیشرمانه هست

تو هم برو خودتو مسخره کن 

کسی که با بیمار روانی ازدواج میکنه یک عمر با مشکلات و رنج هایی رو به رو خواهد بود حالا اگه قبل ازدواج میدونسته که طرف مقابلش بیماری روانی داره که هیچ خربزه خورده پای لرزشم وایمیسته ولی اگه نمیدونسته قبل ازدواج واقعا بهش ظلم شده اونم یه ظلم خیلی بزرگ

اگه خدا این رنج رو نبینه که فردی که نمیخواسته همسرش بیمار روانی باشه چون همسرش قبل ازدواج بیماریش رو بهش نگفته گیر این زندگی افتاده و یه عمر داره رنج میکشه و این رو حق الناس حساب نکنه و مجازات نکنه اون فرد پنهانکار رو، پس من هم راحت دروغ میگم و تهمت میزنم و غیبت و خبرچینی میکنم و خدا هم هیچ کاری نمیکنه چون عدالتی نداره و حق الناس وجود نداره خدا به خاطر یه تهمت یا دروغ یا غیبت کوچیک جهنم ببره و کسی که بیماری روانی داشته باشه و قبل ازدواج نگه و یه عمر همسرش عذاب بکشه از مشکلاتی که این بیماری روانی تو زندگیشون ایجاد میکنه و خدا این فرد پنهانکار رو جهنم نبره؟! مسخره هست 

یکی دیگه از این که با منه بسیار خوشحاله شما چرا ناراحتی خیلی راحت میتونه جدا شه به زور که نگه اش ندا ...

اینجا حرف های اشتباهی نوشتی توصیه های اشتباه کردی به بقیه 

منم اشکالات حرفاتو گفتم 

خودت اشتباه کردی حداقل اشتباهتو تبلیغ نکن و به دیگران نگو مثل تو همین کار غلطو کنن

انگار مشکل عصبیتون الان تشدید شد شما زیاد نگران همسر من نباشین انقدر لابد خواستنی هستم که روانیمم قب ...

تو اون پستی که ریپلای زدی بهش

حرف کاملا درست و منطقی زدم 

خب البته تو پست های قبلی گفته بودی دیگه که مشکل روانی داری برای همین نفهمیدی منظورمو و مسخره کردی

در مواجهه با شما متوجه شدم بسیار ادم سالمی هستم 😕

حرفای من خیلی عاقلانه تر و درست تر از حرفای تو بود 

منم فهمیدم که از تو خیلی عاقلترم

تو اون پستی که ریپلای زدی بهشحرف کاملا درست و منطقی زدم خب البته تو پست های قبلی گفته بودی دیگه که م ...

این که همش فکر میکنی حق با توعه واقعا برام جالبه خوده طرف صاحب تاپیک  کلا ول کرده رفته تو شدی وکیل مدافعش منم گفتم تو چند و چون بیماری شوهرت نیستم ولی اگر درست شدنیه بمون و زندگی کن اگرم نمیشه که هیچ برو ول کن مشکلت چیه اصلا من الان از اون دسته بیماراییم که عاقبت به خیر شدم و انگار دوست نداری ببینی چون حرفاتو نقض میکنه 

این که همش فکر میکنی حق با توعه واقعا برام جالبه خوده طرف صاحب تاپیک کلا ول کرده رفته تو شدی وکیل م ...

تو همش میخوای بگی حق با خودته درحالی که من حرف درست رو زدم قبول نمیکنی 

من گفتم چه دختر و چه پسر اگه بیماری روانی یا هر مشکلی داره باید قبل ازدواج به طرف مقابل بگه ولی تو میگی نباید قبل ازدواج به طرف مقابل بگه 

این که همش فکر میکنی حق با توعه واقعا برام جالبه خوده طرف صاحب تاپیک کلا ول کرده رفته تو شدی وکیل م ...

عاقل منم که الان ولت میکنم میرم باشه اصلا حق با توعه هر چی تووبگی 😁😂

عاقل منم که الان ولت میکنم میرم باشه اصلا حق با توعه هر چی تووبگی 😁😂

حرفای من عاقلانه و منصفانه بودن

تو از حرفایی که تو همین تاپیک زدی مشخص شد عاقل نیستی