2777
2789

قرص آسايكلويير ، اگه اسمشو درست نوشته باشم، بگير،،، هر ٨ يا ١٢ ساعت نصفشو بهش بده،،، ساعتشم از داروخانه بپرسيد، فراموش كردم دقيقشو

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ماه پيش پسرم رو بدون باباش بردم مسافرت ، با باباش خيلي صميميه ، از دوريش استرس گرفت و آفت زد ، پنج روز جز شير خودم لب به هيچي نزد ! بعدش خوب شد ، از داروخونه يه دارو هست بگير استفاده كن ، من كلا دارو استفاده نميكنم نميدونم چقدر با دارو طول ميكشه تا خوب شه

آفت هم مثل تبخال درمان نداره باید دوره اش بگذره

طفلک بچه

دختر منم میزنه گاهی

ولی اینچیزایی مثل رب و ... استفاده نکن گناه داره

سوزشش خیلی زیاده با این مواد

پمادایی هست که فقط بی حسش میکنه برای زمان غذا خوردن

رب انار رو دقیقا بزن روی همونجا ک افت زده بعد نزار پایین بده رب رو یه دو سه دیقه ای دوسه بار تکرار کن همینو یکوچولو میسوزونه اما اب رو اتیشه ب نظرم

ببر دکتر اگه برفک باشه دارو داره . چون برفک درد و سوزش داره و به این راحتی دست از سر بچه برنمیداره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله