2777
2789

زنداییم سال 400 شوهرش بر اثر سرطان فوت شد

یک سال بعدش خیلی شکسته شده بود صورتش 

رفت ژل زد و به اون یکی داییم درخواست ازدواج داد که یکی بالا سر 3 تا بچش باشه...

ولی داییم خیلی ازش کوچیک تر بود و میگف من مجردم دوس دارم با یکی دیگه ازدواج کنم...

به هر حال کل خانواده ما باهاش بد شدن میگفتن تو دنبال شوهری برا چی پولتو هزینه ژل و عمل کردی برا چی دنبال شوهری باید تا اخر عمرت بدون شوهر باشی بچه هاتو بزرگ کنی...

اینقد دلم براش میسوزه حتی خانوادمون میگفتن این زنه اضافه بر سهمش برده حالا که شوهرش مرده دیگه بهش ارث نمیدیم... یا همین دیروز باهاش دعوا کرده بود یکی از عموهام بهش گفته بود حق نداری تو این حیاط مرغ بیاری کثیف کاری درمیاره مرغ... زنه هم زده بود زیر گریه میگف مگه من چیکار کردم که بعد از شوهرم اینطوری میکنید با من💔😔 من کاری از دستم بر نمیاد براشون کنم فقط قلبم داره اتیش میگیره براش... مگه اون ادم نیس؟ چون شوهرش مرده حق زندگی نداره؟ تازه خانوادمون میگن اون شوهرشو حواسش بش نبود تا سرطان گرفت مرد اخه مگه شوهرش بچه 4 سالس که این مراقبش باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ستیزی و بی کس و کاری همین نیشه متاسفانه 

خانواده نداره زن داییت!!! ازش حمایت کنن!! 

من بودم دست بچه هام رو میگرفتم می‌بردم دوار خانواده شوهر زندگی میکردم،،،،، به یکیشون هم حق دخالت نمی‌دادم،،،، 

زن ستیزی و بی کس و کاری همین نیشه متاسفانه خانواده نداره زن داییت!!! ازش حمایت کنن!! من بودم دست بچه ...

چرا خانواده هم داره ولی خونشون تو حیاط پدر بزرگمه بخاطر سهم بچه هاش نرفته هنوز میترسه بهش سهم ندن

در مورد ارث البته ارثی نمی برد اگر زودتر از پدر و مادرش فوت شده 

در مورد ازدواج با برادر شوهرش اون پسر حق دارد با کسی که دوست دارد ازدواح کنه نه از سر اجبار و دلسوزی 

عموت برا چی به زن داییت گیر داده؟بعدش هم مگه سرطان مرضیه که با مراقبت کسی نگیره.

نمیدونم کلا بدشون ازش میاد میگن رفت بعد از فوت شوهرش ژل زد خودشو قشنگ کرد دنبال شوهر بود...

منظورشون از مراقبت اینه که زنش باید میبرد دکتر چکش کنه که سرطان نگیرش

گمونم پیشنهاد ازدواج دادن به برادرشوهری که ازش خیلی کوچکتر بود بیشتر باعث ایجاد حساسیت شد، کاش این کار و نمیکرد

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.