2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خانواده ای که شش تا بچه داره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 101 پست
حالا امسال همه شروع کردن میگن آب نیست برق نیست عزیزم شرایط همه رو با هم و مثل هم نباید نگاه کنی و بس ...

عزیزم شرایط اقتصادی و اجتماعی مثل هم نیست و فرق می کنه 

ولی بحران آب و خشکسالی و برق و هوای آلوده و ترافیک و ...  متاسفانه برای همه همینه 

نظر واقعی منو بخوای میگم شما چه احمقی هستید فکر میکنید خوشبختی کلاس و باشگاه و هنره و بچه نیست!

من از تو نظر نخواستم اگه از داشتن بچه هات انقدر خوشبختی چرا زورت اومده مثل قاشق نشسته میپری وسط 

اون بچه ای که زیر دست ادمی مثل تو بزرگ بشه اگه به دنیا نیاریش لطف بزرگی بهش کردی

وقتی پیر شدی سلامتی بدنت بیشتر از بچه به دردت میخوره (تو این تاپیک بحث سر ۵-۶ تا بچه داشتنه نه یکی دوتا بچه)

در طول زندگی مطالعه و کلاس و کتاب هایی که خوندی به دردت میخوره یادگیری روح ادمو اروم میکنه البته ادمی مثل تو که چیزی یادنگرفته این حسو تجربه نکرده و نمیفهمه چی میگم

برو درگیر ۶-۷ تا بچه باش تو این سایت همه مدل ادم با هر فرهنگی هست قرار نیس همه با فرهنگ باشن 

یکی پیدا میشه مثل تو معلوم نیس از نا کجا آباد داری پیام میزاری با این سطح تفکرت 

تو دستگاه تولید مثل باش سالی یه دونه بیار

منم یه زن به روز که با یه دونه بچه و رسیدن به خودم و کارای زیبایی کلاس و هنرم شادم(از همون زنایی که بهشون حسودی میکنی)

روز خوش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ولله نزائیدن هم هنرنیست کلاسم نداره وحیوان هم جای بچه رو نمیگیره

من گفتم حیوون؟؟ من گفتم بچه به تعداد کم و زندگی نرمال به والله که تخت پادشاهی پدرشون هم ارث نمیرسه بهشون . این مادر فقط لنگاش هوا بوده تو زندگی

من از تو نظر نخواستم اگه از داشتن بچه هات انقدر خوشبختی چرا زورت اومده مثل قاشق نشسته میپری وسط اون ...

استارتر هم برای شما دعوت نامه نفرستاده بود و کسی از شخص شخیص شما نظر نپرسیده بود 

وقتی خودتون عین قاشق نشسته می‌پرید وسط توهین میکنید توهین هم می‌شنوید 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

استارتر هم برای شما دعوت نامه نفرستاده بود و کسی از شخص شخیص شما نظر نپرسیده بود وقتی خودتون عین قاش ...

اگه عنوان تاپیک رو بخونی به مغز کوچیکت فشار بیاری میفهمی استارتر از تمام کاربرا نظر خواسته

اگر هم شکایتی بود خود استارتر میگفتن 

ایشون نظر واقعی مارو میخواستن در مورد زندگی یه اونطور ادمی اتفاقا کامنت منو لایک کرده و به عنوان یه نظر مشکلی نداشته

نظر من به خودم مربوطه نه زندگی کسیو تغییر میده نه به ادم احمقی مثل تو ربط داره

چرا انقدر فضولی سرت تو کار همه است به توچه که من چه نظری میدم تورو سننه

تو از کامنت من سوختی اب رو بریز اونجات که سوخته 

حالا امسال همه شروع کردن میگن آب نیست برق نیست عزیزم شرایط همه رو با هم و مثل هم نباید نگاه کنی و بس ...

وا.... یعنی طبقه اجتماعی شما آب و گاز و برقش قطع نمیشه؟ هوای آلوده کلان شهر تنفس نمیکنید؟ 

خب من حرفی ندارم . چون فکر نمیکردم خواص بیان نی نی سایت تاپیک بزنن.