2777
2789
عنوان

😂😂بابام هر خواستگاری که میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان معیارتون دقیقا پوله؟! 

من همین الان تو اتاقم هستم اما دو نفر تو سالن خونمون اومدن آشنا بشن با خونواده هاشون هستن وقتی که نظرات خونواده دخترو دارم می‌شنوم کیف میکنم 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

همیشه حق با پدراس ...هر کی حرف باباش رو گوش نکرد پشیمون شد

یکی رو میشناسم...خانم متولد دهه پنجاه...اونموقع که خیلی جوون بوده...پدرش تمام خواسگاراشو رد میکرده...نمی‌پسندیده ....سخت گیری میکرده....الان اون پدر فوت شده و اون دختر هنوز مجرده

الان معیارتون دقیقا پوله؟! من همین الان تو اتاقم هستم اما دو نفر تو سالن خونمون اومدن آشنا بشن با خو ...

نه کی گفته پوله 

پول همیشه به دست میاد ولی موارد دیگه خیلی مهمه 

ذات و اصالت اخلاق آبرو اعتبار احترام شخصیت شعور خانواده تحصیلات 

اینا رو من ترجیح میدم به پول 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

وای ترو رو به جدتون قسم با هرررررر کی میرین تو رابطه قبلش شجره نامشو دربیارین خودشم حساااااابی بشناسین زیر نظر خانواده ....از وقتی این دختره کشته شده ب دست دوس پسر سابقش میگم چ راحت ادم میتونه با یه روانی ندیده و نشناخته وقت بگذرونه

به حرف پدرت گوش کن ضرر نمیکنی عشق و حالتو بکن شوهر میخوای چیکار پدرت دنبال با سواد پولدار با خانواده ...

😂😂اونی که بابام میخواد نیست 

نه کی گفته پوله پول همیشه به دست میاد ولی موارد دیگه خیلی مهمه ذات و اصالت اخلاق آبرو اعتبار احترام ...

خب شما هم یه نظری بده تو ازدواجت حالا 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

یکی رو میشناسم...خانم متولد دهه پنجاه...اونموقع که خیلی جوون بوده...پدرش تمام خواسگاراشو رد میکرده.. ...

ازدواج میکرد بدبخت میشد خوب بود 

آخه بی دلیل واقعا رد نمیکنن خانواده