2777
2789

خسته شدم از بس تو جمع تا اومدم یه حرف خوب بزنم بهم بگن تو ساکت چاق.

اصلا براشون فرقی نمی کنه که دلم بشکنه یا نه

من ۲۷ سالمه

پسرخاله ی ۷ سالم بهم گفت بشکه 

دخترخاله هام خندیدن و همش می گفتن چی ؟ یبار دیگه بگو

دخترعموها بهم میگن چاقالو

میریم لباس بخرم سایزم پیدا نمیشه ، باید زنونه ۵۰.۶۰ ساله بخرم .

و کلی مشکلات دیگه.

یه حرفی بزنید اراده کنم🥲

با این وضع نمی تونم تو جمع بشینم

حتی تو آینه هم نمی تونم خودمو نگاه کنم.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو باشگاه رژیم سخت بگیر ۳ ۴ ماه خیلی پیشرفت میکنی الان چند کیلویی

شاید باورت نشه ولی از ترس و خجالت جرئت رفتن رو ترازو ندارم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

سنی نداری شمابرای سلامتی خودت هم شده برو دکتر رژیم بگیردختر دایی من هم مثل شما بود یه دفعه ای تصمیم ...

خیلی سست ارادم

یادش بخیر سه سال پیش رفتم تولد دوستم ،یهو یکی برگشت گف چجوری انقد لاغری،منم گفتم بدن خودمو دوست دارم با یه لبخند اومدم خونه کلی گریه کردم و اعتماد بنفسم از بین رفت از اون موقع یه ده کیلو اضاف کردم 

خواستم بگم تو فقط شروع کن و به هیچ کس برنامتو نگو ،اگه رژیمتو شکستی بازم اشکالی نداره استمرار داشته باش امیدوارم که موفق بشی عزیزم تو همینجوریم قشنگی🥹♥️

یادش بخیر سه سال پیش رفتم تولد دوستم ،یهو یکی برگشت گف چجوری انقد لاغری،منم گفتم بدن خودمو دوست دارم ...

چقدر درک میکنم

ناخوشایندترین حرفا

شنیدن انتقاد های از بدن آدمه

کاش خیلیا سکوت میکردن..

خوب شروع کن از همبن امروز شروع کن برای خودت

🥲

من هم همینطور میخام 3 کیلو فقط لاغر کنم نمیتونم ولی شما خیلی جوونی میخای انشااله ازدواج کنی به این چ ...

من دیگه پیر شدم

اردواج کجا بود.

هرروز یه مسیری رو پیاده روی کنکم کم غذاهای مضر رو حذف کن. مثلا نوشابه کمتر بخور. اگه اهل فست فودی هف ...

نه من اصلا اهل نوشابه و انرژی زا و ..نیستم

غذا و هله هولم زیاده ، موقع غم باید بخورم تا حالم خوب بشه