2777
2789
عنوان

اون پسرایی ک مادر و خواهر براشون دختر انتخاب میکنن برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 33 پست

مادر و پدر زحمت پسرشون را کشیدن حق دارن نگران آینده اش باشن دختری که معقول باشه و شرایطش به خانواده بخوره را پیشنهاد میدن کاملا طبیعیه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین مادر و خواهر حکم معرف دارن نه انتخاب کننده . برادر من خودش تو دانشگاه کیس مناسب ندید به من و مادرم گفت ماهم به یع خانم معرف سپردیم . اونم باتوجه به شرایط خانودکی هم کفو معرفی کرد. با داداشم رفتیم دختر رو دیدیم همون جلسه اول برادر گرامی عاشق شد و به خیر و خوشی ختم شد . این به معنی بی عرضه بودن پسر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شدن با دخترا عرضه خاصی لازم نداره همه پسرا غریزی بلدن!

اون پسری که دوست نمیشه با اینکه میتونه لااقل توی کنترل خودش باعرضه بوده

توی زمونه الآن هیچ پسری به انتخاب مادر و خواهرش ازدواج نمیکنه.

خانواده صرفا معرفی میکنن و خود پسر و دختر با دوران آشنایی و معاشرت ارزیابی میکنن اگه تفاهم داشتن ازدواج کنن و اگه نداشتن جواب منفی میدن.

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینایی ک خودشون انتخاب میکنن هم با عرزه نیستن همشون. اتفاقا طرفای ما هرکی سنتی ازدواج‌کرده خوشبخت تره تا اینکه با دوستی قبل ازدواج. و اینکه حالا صد درصد خواهر مادر انتخاب نمیکنن براشون خانواده شون پسند میکنن پسر دختر چن جلسه همو‌میبینن حرف میزنن اوکی شد عقد میکنن. هم صرفا خانواده انتخاب کنه و صرفا پسر انتخاب کنه بدون اینکه مادر و خواهرش از دختر خوششون بیاد اینده دچار مشکل میشن

اونقدر دختر و پسر خوب و کمیاب شده که دیگه واقعا وقت گیر دادن به روش اولین برخورد نیست

اولین برخورد ممکنه تو دانشگاه و جامعه بین دختر و پسر باشه

ممکنه تو خونه دختر در خواستگاری سنتی باشه

اصلا مهم نیست چی شد که اولین بار هم رو دیدید

مهم اینه چند ماه وقت بذارید برای شناخت اصولی و مشاوره رفتن و... بعد تصمیم بگیرید

هیچ ربطی هم به عرضه نداره

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ما یه آشنا داریم که۳۳سالشه 

به پدر و مادرش و خواهراش گفته که دختری با فلان مشخصات میخوام هر جا کسی دختری با فلان مشخصات ببینه بهش معرفی میکنه میره میبینه اگه خوشش اومد یه مدت با هم با اجازه ی بزرگترا حرف میزنن اگه تفاهم داشتن که رسمی میرن خاستگاری

خودش تا الان هیچ دوست دختری نداشته و بیشتر سرگرم کار و بار و زندگیه و همچی تکمیل داره خونه شغل و ماشین و اخلاق و ظاهرشم خوبه

بنظرم بهترین مرد زندگیه از اینایی که خودشون پیدا میکنن ۱۰۰ هیچ جلوتره با عرضه و اهل هیچ خلافی هم نیس

پس نمیشه گفت  بی عرضه یا بچه ننه هست