2777
2789
پس برای شمام همین پروسه بوده درکم میکنی من البته رانندگی نمیکنم ب جزآموزشگاه

اررره ولی تموم میشه نگران نباش،دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلط نیستی به ماشینافسر حس نمیکنه که شما میتونی از پسش بر بیایبیشتر تمرین کنبا ماشین غیر از آموزشگاه

ماشینی غیرازآموزشگاه ندارم امابودن باماشین آموزشگاه هم قبول شده

بااین وجودک ماشین ندارم بنظرتون میشه

آره خیلیا مثل شمان و قبول شدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میگی دوبلت خوبه دنده عقب خراب کردی اگه میتونی یه جلسه بگیر اونو تمرین کن

چطورمیگن بدون ماشین شخصی نمیشه

خب مسلما اونطوری تسلط بیشتر میشه شما فکر کن یه هفته ماشین اموزشگاه در اختیارت باشه خب صد در صد تمرینت زیاد میشه اشکالاتو رفع میکنی اما چون هزینه داره نهایتا به چند جلسه اضافی اکتفا میکنی

اما اینکه لزوما کسی که ماشین شخصی نداره قبول نمیشه یا برعکسش حرف درستی نیست من ماشین داشتم اما پیش افسر مینشستم انگار اسم خودمم یادم میرفت