2777
2789
عنوان

حرف کاربرای اینجارو گوش ندیدا ک بدبخت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 55 پست

عزیزم همه اینکاررو می کنن کسی که بچه داره اینو درک می کنم منم بخاطر بچه خونه نشین شدم تابستون بدتر بود انواع کلاس ولی الان کمتر شده مجبوریم شوهر سر کار درواقع مرد تو بزرگ کردن بچه نقش کمرنگی داره مادر از صبح  تا شب باهاش بخور بخوابه درسش لباسش به همه چیز مادر می رسه فشار روشه ولی دیگه بچه دار شده خیلی خودشون به بیخیالی می زنن بچه رو می دن مادر بزرگش پدربزرگش ببره بمونه اونجا ولی من اندازه انگشتای دستم تاحالا بچم به کسی نسپردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا اصلا نباید مشورت بگیری چدن نمیدونی اونی که کامنت میذاره چند سالشه به بلوغ عقلی رسیده؟تحصیلاتش چقدر؟ و...

من قبلا تاپیک زیاد میزدم خیلی وقته ک تاپیک نمیزنم مگر برای دعا

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

الان اوضاع اقتصادی همه مردم خرابه،مردای بیچاره هم برای خانوادشون مجبورن چند شیفت کار کنن،و این باعث شده کار خونه و بچه ها کلا گردن مادرا بیفته،منم همینطورم،شبها واقعا خسته و کلافه میشم و فقط دلم میخواد یکم تنها باشم،ولی نمیشه،انشالله که اوضاع همه خوب بشه

این نیز بگذرد...

راست میگی آدم باید خودش بسنجه این فرمولا واسه همه جواب نمیدهمن خودم دیدم یه عروسی گند زد به روابطش ب ...

اره والا گفتم شما شوهر منو نمیشناسی اینکار من مساویه با طلاق میگه ن پررو نکن مردو تو بخاطر پول نمیری مادی نباش

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینجا اصلا نباید مشورت بگیری چدن نمیدونی اونی که کامنت میذاره چند سالشه به بلوغ عقلی رسیده؟تحصیلاتش ...

اخه مشورت نبود بحث سر خستگی مادرا بود حرف میزدیم خودشو انداخت وسط

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بنده خدا نمیگه نمیبرم میبره یهو یادش میره بره دنبالشون زنگم بزنم بگمم ممکنه اصلا گوشیو نگاه نکنهبچه ...

عزیزم چرا با شوهرت صحبت میکنی اینجا شوهرت نمیشناسن ؟؟زندگی وشرایط همسرتون نمیدونن

عزیزم همه اینکاررو می کنن کسی که بچه داره اینو درک می کنم منم بخاطر بچه خونه نشین شدم تابستون بدتر ب ...

دقیقا منم از اول بچه هام کنار خودم بودن

شیر ب شیره ام استن خستگی ادم زیاد تر میشه

عزیزم چرا با شوهرت صحبت میکنی اینجا شوهرت نمیشناسن ؟؟زندگی وشرایط همسرتون نمیدونن

اخه اصلا کمک نمیخواستم

تاپیک راجب این بود بچه هام خستم میکنن منم گفتم منم کلافه میشم از دستشون سخته این یارو خودشو انداخت وسط

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

باورکن بعضیاشون اصلا مجردن اینجوری تز میده🤦🏻‍♀️

بعد خوندم تو بزو زده اقا ۴۰ ساله وکیل

راست گفته دیگه ...همین شما زنایین به مردا رو میدین ......چون خیالش راحته شوهرش نبره نیاره تو میبری با هر بدختی هم شده خوب نمیبره دیگه ......اینقد بدم میاد بعضی زنا میخوان همه کارارو خودشون بکنن