2777
2789

تو ی تاپیک گفتم شوهرم تو بردن اوردن بچه ها کمک نمیکنه ادم ب موقعی نیست تقصیر خودشم نیست کلا اینجوریه مسئولیت بردن اوردن بچه ها با منه تکالیف و بقزه ی چیزام با من واقعا کلافه و خستم میشم

یکی گفت بچه های کوچیکتو با اسنپ بفرست کلاس

من خودم سوار اسنپ میشم کلی استرس میگیرم چ برسه بچه کوچیک حالا اون هیچی گفتم اونم باز خودم باید ببرم بیارم نمیزاره تنها بفرستم 

برگشته میگه من وکیلم برو شکایت کن مهریه بزار اجرا نفقه و فلان و بهمان

همین شماهایید وضع مملکت و خراب کردید ب مردا رو دادید

چرا خو طرف نمیتونه سر ساعت ببره بیاره سر این برم شکایت کنم؟

این حرفارو میزنن یکی پیدا شه انجام بده بدبخت میشه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشکل از خودتونم هست که ریز ترین مسائل زندگیتونو میریزید کف سایت

وقتی حتی نمیدونی چه افرادی و چند ساله دارن بهت نظر میدن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شنونده باید عاقل باشه،هرکی ممکنه هرچیزی بگه

ندیدی چ اصراری میکرد چقدر توهین

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اولا شنونده باید عاقل باشه ادم سر هر چیزی شکایت نمیکنه .بعدم همون شگایت و اعنرلص یعنی رو ندادن به مرددیگه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

کاملا باهات موافقم ،ایتجا همه شیر میشن دستور جدایی میدم ،اکا خودشون چقدر اجرا میکنن ،زندگی با توصیه های اینجا و زندگی هست ،زن و شوهر ایرادات هم. رو تکمیل میکنم ،خدا برای این ما رو کنار هم گذاشته به تکمیل هم کمک کنیم ،منم بچه ها رو میبرم و میارم و البته لذت میبرم از دیدن پسرام بعد از چند ساعت دوری ،این بخشی از لذت زندگیمه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

شما از همسرت درخواست کمک نکنبه بچهات بگو برن به باباشون بگن تجربه ثابت کرده پدرا حرف بچه هاشونو بیشت ...

بنده خدا نمیگه نمیبرم 

میبره یهو یادش میره بره دنبالشون 

زنگم بزنم بگمم ممکنه اصلا گوشیو نگاه نکنه

بچه هام استرس میگیرن راهشم دوره تا من برم‌کلی تو خیابون می مونن ترجیح میدم خودم ببرم بیارم با خیال راحت