الان تو این ۹ سال زندگی یه محبت بهم نداشته . فقط دنبال رابطه جنسی از من. همین... به قول خود هولش فقط واسه این گزینه زن گرفته... خیلی اشتباه کردم سنتی ازدواج کردم نه احساسی داره نه چیزی.. توی طول روز یکبار زنگ نمیزنه حالمو بپرسه دیروز جلو پدرم بهم گفت بتمرگ .. دلم شکست. به بابام جدا و خودش جدا گفتم نهایت ۵ سال باهاتم...تا جوونم میتونم تحمل کنم پیر بشم ولت میکنم بخاطر این عقده های دلم
نه من با چیزای دیگش کاری ندارم چون ایشون ک همه چیزو تعریف نکرده و اصلا نمیشه ی طرفه قضاوت کردمن درا ...
نه چون متن تاپیکش رو خوندم فکر کردم مشکلش اینه شوهرش توهین میکنه بهش و میره خونه مادرش هر روز بعد همه کامنتا این شد اشکال نداره محبت کلامی نداره تعجب کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نفهمیدم اول گفتی همسرت بهت گفت بتمرگ بعد الان کاربرا میگن اشکال نداره محبت کلامی بلد نیست
کلا تو این ۱۰ سال زندگی فقط ۲ بار به من گفته بتمرگ و بعدش معذرت خواهی کرده.. اما خب بحث من اینه محبت کلامی نداره بهم... و خیلی سختمه... اینم مادرش یادش داده که محبت نکن کنارش نشین تو خونه کمکش نده و همین که سرکار میری کافیه و تازه اونم باید با بچه کوچیک شاغل بشه واست پول بیاره.. شوهرم فکرمیکنه یه چی بهش بدهکارم تازه.. همش تقصیر مادرشه
مشاور تهران سراغ داری؟ رفتنش چیزی رو حل میکنه؟؟ من که محبت کلامی بلدم چرا برم. شوهرم باید بره یاد بگ ...
عزیزم حتی خانه های بهداشت هم مشاور دارن رایگانم هست ما چند سال بیش سر یه قضیه ای به مشکل خوردیم ما رو از سردرگمی نجات داد به هرحال یاد میگیری چطوری برخورد داشته باشی باهاش