2777
2789

الان تو این ۹ سال زندگی یه محبت بهم نداشته . فقط دنبال رابطه جنسی از من. همین... به قول خود هولش فقط واسه این گزینه زن گرفته... خیلی اشتباه کردم سنتی ازدواج کردم نه احساسی داره نه چیزی.. توی طول روز یکبار زنگ نمیزنه حالمو بپرسه دیروز جلو پدرم بهم گفت بتمرگ .. دلم شکست. به بابام جدا و خودش جدا گفتم نهایت ۵ سال باهاتم...تا جوونم میتونم تحمل کنم پیر بشم ولت میکنم بخاطر این عقده های دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی خیلی بده ولی هرچی نگاه میکنم مجردی نهایتا سه چهار تا درده و متاهلی هزار تا درد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

عزیزم از مردا توقع عشق نداشته باش ،جنس مرد عطوفت ندارع،تو سرش بخوره ابراز علاقش،همه هم همینن،یه مدت بگذره همه عادی میشن،حتی عاشقای سینه چاک

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

ازدواج سنتی بدترین اشتباهه 

خواهر من ده ساله ازدواج کرده به اجبار بابام سنتی ازدواج کرد بابام تو گوشش خوند گفت اونایی که دوست میشن خرابن و قبل از تو با صد نفر دیگه بودن و فلان تا اینکه خام شد ازدواج کرد 

الان یازده ساله هیچ حسی نداره همیشه میگه من تا آخر تو این زندگی نمیمونم یه روز جدا میشم ، اونم دقیقاً حرف تورو میزنه میگه فقط ازم رابطه میخواد اونم هرروز 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫