2777
2789
عنوان

خواب بابام ک‌فوت شده دستاش داغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 48 پست
من رفتم سر کار و جهیزیه ام خودم خریدم مادرم بهم گفت به امید من نشین تو خونه خودت برو یه فکری برای جه ...

نه مامانم ارومیه الان دندونام خرابه ۵۰ ملیون هزینش میشه به عصب رسیده مامانم ازخداشه من ازدواج کنم ولی خیلی سختی کشیده دلم ب حالش میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جوری

خدا پدرت بیامرزه.  زیاد دیگه بهش فکر نکن ادم زنده باید زندگی کنه تو اون دنیا بین مرده ها هیچ خبری نیست  الان اینجا باید تقلا کنی و خودت از این شرایط نجات بدی حال تو خوب بشه حال پدرت هم خوب می شه 

(من خودم پدرم فوت شده بود چند سال عمرم با فکر کردن به اون دنیا و افسردگی هاش سوزوندم و رفت اون دنیا برای مرده هاست ادم زنده باید زندگی کنه  )

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خدا پدرت بیامرزه. زیاد دیگه بهش فکر نکن ادم زنده باید زندگی کنه تو اون دنیا بین مرده ها هیچ خبری نی ...

ازخدا امام رضا میخام هرحاحتی که به دلت داری و صلاحته بهت بده ممنون بابت حرفات 

چند سالگی ازدواج کردی؟

در تعجبم چرامن اینطور شدم هیچ وقت فکر نمی‌کردم بعد فوتش اینقدرررررر داغون بشم فروریختن اصلا

خودت جمع و جور کن! الان وسط یه جنگی اصلا نباید بشینی به زانوی غم بغل کردن 

من از خدام بود بر می گشتم به اون دوران قبل کنکور و زمان هایی که برای مردن بابام گریه می کردم دیگه یه لحظه اشک نمی ریختم و فقط درس می خوندم 

انگار اون گریه ها فایده داشت!  فقط چشمام داغون کرد و زیر چشمام سیاه می شد و صورتم اب کرد

خدا پدرت بیامرزه. زیاد دیگه بهش فکر نکن ادم زنده باید زندگی کنه تو اون دنیا بین مرده ها هیچ خبری نی ...

من دوسال پیش با ی پسره آشنا شدم عالیییی از همه لحاظ مذهبی و..... ی روز گفت بیا بریم بوتیکم کدحرف بزنیم برااینده اینا من اصلا باپسری نبودم به اینم اطمینان داشتم  اینقدر خوب بود هیچی رفتیم نشستیم بغلم کرد.و.... ی رابطه سطحی پریودم بودم نتونستم مقاومت کنم چون راه فراری نبود تنها راه نجاتم بود مقابله نکنم ادامه دادند کار ک تموم شد رفتیم کات شد طرف ازدواج کرد

عکس زنش فرستاد خودش حدود ۴۴سالش بود پسره سید بود

همش استرس دارم ازدواج کنم یا روز ی جایی ببینمش

خودت جمع و جور کن! الان وسط یه جنگی اصلا نباید بشینی به زانوی غم بغل کردن من از خدام بود بر می گشتم ...

منممممم الان فقط دارم درس میخونم صبح تاشب کتابخونه  خودمو با قرص آرامبخش نگه داشتک

ازخدا امام رضا میخام هرحاحتی که به دلت داری و صلاحته بهت بده ممنون بابت حرفات چند سالگی ازدواج کردی؟

27  و چقدر تو این مدت خانواده ام سرکوفت بهم زدن و اذیتم کردن 

فقط و فقط درست بخون وگرنه به هدفت نرسی بقیه دوران زندگیت رو هم با افسردگی مجبوری طی کنی 

من اصلا چهره پدرم دیگه یادم نمیاد ولی این افسردگی که اون دوران با اذیت هاشون باعث شدن کنکورم خراب کنم و نتونم اون رشته ای که می خواستم قبول بشم و زندگی دلخواهم داشته باشم هنوز ولم نمی کنه!  انگار اجازه می دی هلت بدن تو یه جاده ای که تا اخر عمر باید تو اون جاده حرکت کنی بخواهی هم دور بزنی و برگردی دیگه اون انرژی و توان و حوصله قبل نداری

برو فیزیوتراپی، هوشبری و...! پزشکی اگه بیاری هم دل خوش و اعصاب آروم میخواد و تازه بعد از سالها به درآمد میرسی و خیلی بیشتر زمان برای معروف شدن و درآمد بالا! اصلا مناسب آدمی که برای بقا میجنگه نیست

من دوسال پیش با ی پسره آشنا شدم عالیییی از همه لحاظ مذهبی و..... ی روز گفت بیا بریم بوتیکم کدحرف بزن ...

دیگه توکل کن به خدا و ازش کمک بخواه 

این موقع ذکر یا ستار العیوب بگو  خدا عیب و ایرادها و اشتباه ها رو می پوشونه  

ولی بیشتر مراقب باش خدا همیشه رئوف و رحیم نیست ممکنه یه بار هم از در قهرش وارد بشه و اون موقع راه فرار نداشته باشیم

27 و چقدر تو این مدت خانواده ام سرکوفت بهم زدن و اذیتم کردن فقط و فقط درست بخون وگرنه به هدفت نرسی ...

خدابهت آرامش بده😭😭🥲❤️

می‌دونی من متولد ۸۰ام بعد الان دارم کنکور میخونم خدایی میخونم. مشاور آزمون سالن مطالعه حرم دیگ ب فکر داداشم نیستم فقط درس

هدفم قبولی دندون یا پزشکی ۹۰ درصد پزشکی دندون یکم لرزش دست دارم

۲۵سالگی وارد دانشگاه میشم

کار مشاوره انجام بدم

حداقل ۳۰ سالگی جایگاهی مشخص شده بعد اونجا با ی نفر ازدواج کنم دست مامانم بگیرم کمک کنم به خیلیا هرروز ب امام رضا میگم کمکم کن

آخه من ک‌قشر ضعیفم تنهاراهم اینه

ازخدا امام رضا میخام هرحاحتی که به دلت داری و صلاحته بهت بده ممنون بابت حرفات چند سالگی ازدواج کردی؟

🩷 تو رو خدا رفتی حرم حتما برای منم دعا کن