2777
2789

درس نمی‌خونن کار نمی‌کنن رفیق بازن

پدر و مادر باید صبح تا شب حرص بخورن

نه اینطوری که اینقدر مسئولیت همه چیز با خودم بوده اینقدر خودم برای همه چیز جنگیدم که هیچ کاری نمی کنن

وقتی می گم ول می کنم دیگه فلان کار رو انجام نمی دن

ککشون نمی گزه چون می دونن من احمق دوباره مسئولیتش رو قبول می کنم

خاک بر سرم😭

خاک توی سرم کنن😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه شخصیت عالی داری بهت تبریک میگم یه ادم مفید هستی بیخیال حرف نظر بقیه😍

نه بابا آبروم رفته😭😭😭

همه اونایی که پدر و مادر حمایتشون مردن و به حایی رسیدن الان فاز مستقل بودن برداشتن

منم چندساله دارم درجا می زنم

به خاطر نفهمی خانواده

همینکه بی عار نیستی بهت افتخار میکنم

😭😭😭

آبجی زندگیمو با خت دادم

همه دارن بهم فخرفروشی می کنن

تازگیا اونی که با پول باباش ماشین و خونه خریده به من می گه مستقل شو تا کی می خوای خونه مامان بابات باشی

حالا اونا برای من فاز استقلال و قدرت گرفتن

چند سالته و چه کارهایی میکنی

22 سالمه هیچ فقط کار کردم و الکی درس خوندم

اون سالی که خجده سالم بود برام یه دونه کتاب یه مشاور آشغالی هم نگرفتن 

تیزهوشانی بودم المپیاد رتبه کشوری آورده بودم

عین خیالشون نبود که من کنکور دارم

حالا بعد چندسال برگشتم درس بخونم

طعنه اطرافیان به کنار 

امسال قول حمایت داده بودن که هیچ عمل نکردن

من وسط راه موندم

کارمو ول کزدم و پشیمونم

کیا گردن نمیگیرن بچهات

بچه مدارم که

خانواده رو می گم

پدر و نادر

هیچ وقت حمایتم نکردن عین خیالشون نبود

نیومدن بگن دخترم دردت چیه چه کمکی ازمون برمیاد

همه چیز روی شونه خودم بود😭

الانم همینه

😭😭😭آبجی زندگیمو با خت دادمهمه دارن بهم فخرفروشی می کننتازگیا اونی که با پول باباش ماشین و خونه خر ...

واقعا درک میکنم وقتی پدر و مادر پشت آدم نباشن ۱۰۰ هیچ از بقیه عقب میفتی هعی خدا کاش دنیا انقد بی رحم و بی عدالت نبود

واقعا درک میکنم وقتی پدر و مادر پشت آدم نباشن ۱۰۰ هیچ از بقیه عقب میفتی هعی خدا کاش دنیا انقد بی رحم ...

امروز با مامانم دعوام شد مامانم شروع کرده جلوی بقیه گریه و نقش قربانی آبروی منو برده

جلوی دشمنام

حالا فکر کن کسایی که الان فاز استقلال و... گرفتن پشت سر من حرف می زنن که فلانی چه قدر پدر و نادرش رو اذیت می کنه و... یعنی منی که از همه شون مستقل تر و بی آزار تر بودم الان شدم اونی که آزار داره

آبروم رفته دشمن شاد شدم😭

به خاطر همین پیر زن و پیر مرد خرفت به درد نخور

امروز با مامانم دعوام شد مامانم شروع کرده جلوی بقیه گریه و نقش قربانی آبروی منو بردهجلوی دشمنامحالا ...

متاسفانه سیاست نداره مامانت درکت میکنم جدیشون نگیر هیچکدوم از اون آدما از هدف تو مهمتر نیستن اصلا فکرشون برات مهم نباشه راه خودتو برو بزار هر جوری میخان فکر کنن .خدای توام بزرگه