2777
2789

خدای خوب وبزرگ ومهربونم ممنونم که هستی و برایمان خدایی میکنی، خدای خوبم ممنون به خاطر عزت و آبرو مون خدای خوبم شکرت ،بابته سلامتی رزق فراوونمون بابته دل خوشمون بابته آرامش زیبایی زیاد و همه چیز زندگیمون بینهایت ازت سپاسگزارم خدایا شکرت ممنون که هر چی خاستیم برآورده بخیر کردی خدای خوبم شکرت بابته لحظه لحظه زندگیمون از گذشته تا آینده بی انتها خدای بزرگم خوبم ما جز تو کسی رو نداریم دوستت داریم حاجت روا و عاقبت بخیرمون کن محبت اهل بیتو توی دلمون بیشتر کن خدای خوبم مارو از بنده های خیلی خوبت قرار بده ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام اگه میشه برام دعاکنید .بچم ۵ماهشه وزن نمیگیره ۵کیلوهستش خیلی ناراحتم هردکتری میبرم فایده نداره ...

انشاءالله وزن میگیره. غذای کمکی شروع کن

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
سلام اگه میشه برام دعاکنید .بچم ۵ماهشه وزن نمیگیره ۵کیلوهستش خیلی ناراحتم هردکتری میبرم فایده نداره ...

سلام عزیزم توکل بخدا ان شاءالله که وزن میگیره،اگه آزمایش‌های مشکلی نداره نیازی به درمان نداره خداروشکر، نگران نباش با توکل بخدا توی یه مناسبته مذهبی مثلا تولد اماما متوسل بشو بهشون و غذا دادن و شروع کن،الان از لعاب برنج کم کم میتونی شروع کنی 

حمد خوندم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست