2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا هیچوقت از کادوهام استوری نذاشتم اکثرا میریم طبیعت گردی یا مسافرت استوری میذارم وگرنه عمرا از خرید و غذا و کادو اصلا استوری نمیذارم

آواکادو سایت🥑                                                            

نه،هرگز، بنظرم خیلی یه جوریه استوری کردن کادو 🥴🥴

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

ببین جونِ دل، بذار منطقی بررسیش کنیم،

مثل اینه که رفیقم به من یه ساعت گرون هدیه بده، و بعد من برم دم در خونه تک به تک کسانی که دوستم هستن، فامیلن، مخاطبم هستن توی گوشی و یا همکلاسیمن، در بزنم و بگم ببییین رفیقم برای این ساعت میلیونی رو خریده خوووب نگاهش کن. 

آخه این رفتار چیپ و غیرحرفه ای نیست یکم؟ 

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم... 

هدیه ها و خوشی های ما فقط به خودمون مربوطن و نیاز نیست اونارو به دیگران عرضه کنیم.

و هرروز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود...🍃

من وقتی کادو ایفون گیرم اومد خونه مامان بزرگم بودیم اونروز و سالگرد عقدمون بود شوهرم با کیک و کادو اومد. خاله و دایی هامم بودن دیدن، دیگه نیازی نبود به استوری، خانواده شوهر هم که دیدن دستم و صداشون شنیدم که دارن قیمت ایفون و به همدیگع میگن و این حرفا…