2777
2789
عنوان

حاملگی ناخوسته چطور اتفاق میفته

4910 بازدید | 18 پست

دوستان منظورم اینه آیا در روش جلوگیری طبیعی خود مرد اصلا متوجه نمیشه که داخل واژن چیزی ریخته شده ویا اینکه مثلا میگن پیش آب باعث بارداری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی پیش آب مرد اسپرم وجود داره عزیزم که در صورت وجود شرایط لقاح انجام بشه بارداری پیش میاد

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست

پیشابشون خیلی فعاله😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
ناخواسته طبیعی یعنی من😂😂 هیشکی نفهمید چطور و از کجا اینطور شد!😂😂 البته هزاران بار خداروشکر میکنم ...

ببخشید خودتون هم نفهمیدید چطور اتفاق افتاد یا یه چیزایی حس کردین

خیلی راحت😶

تنها با شِیر ایت  برادر😒

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ناخواسته وحود نداره بيخيال بابا بالاخره يكي خواسته!!!!! 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
ببخشید خودتون هم نفهمیدید چطور اتفاق افتاد یا یه چیزایی حس کردین

بله عزیزم، بعد از تولد دخترم ،پنج سال جلوگیری طبیعیه بدون درصدی از خطا انجام دادیم اما بعد از این حاملگی فهمیدم که حین رابطه هم اسپرم وارد بدن زن میشه و ربطی به ارضا شدن مرد نداره! واسه همینه که میگن جلوگیری طبیعی ریسک بچه دار شدنش زیاده!